085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Breng daglicht in iedere ruimte met light tubes

Met een light tube oplossing brengt u in elk seizoen van het jaar daglicht op plekken waar de zon normaliter niet kan komen. Zo kan u genieten van natuurlijk daglicht in plaats van kunstmatig licht. Natuurlijk daglicht heeft een positief effect op mensen. Het strakke design van onze lichttubes zorgt ervoor dat de lichtbuizen netjes kunnen worden afgewerkt in zowel uw in- als exterieur.

Het is mogelijk om de lichttubes inclusief luxe plafonnière te bestellen. Bij de light tube daglicht oplossing voor hellende of schuine daken is er een keuze uit twee verschillende plafonnières.

Is een light tube geschikt voor plat dak en/of schuin dak?

Het antwoord op deze vraag is: ja! In ons assortiment kun je de light tube plat dak als een hellend dak bestellen. Wel is het zo dat er voor beide typen daken verschillende typen light tube oplossingen het beste werken. Qua werking verschillende de twee typen lichtkokers niet van elkaar. Het verschil bij dit type daklicht zit met name in de afwerking.

Let op: bij een dikker dak is het advies om een verlengbuis mee te bestellen. Beide light tubes zijn te bestellen in een enkele en dubbele koepel.

Hoe werkt een light tube?

Met een koepel wordt er natuurlijk daglicht opgevangen. Op het dak wordt als het ware een kleine koepel bevestigd en het licht wat deze koepel opvangt wordt door een reflecterende buis naar een ruimte in een gebouw geleid waar normaliter geen zonlicht komt. Deze oplossing kunt u gebruiken voor ieder gedeelte in een gebouw, dus niet alleen aan een hal of slaapkamer maar ook badkamer of toilet.

Het voordeel is dat u overdag geen verlichting hoeft aan te doen. Beter voor het milieu en natuurlijk de energierekening. Met behulp van de luxe plafonniere werkt u de opening in een ruimte netjes weg in het plafond.

Benieuwd naar de light tube daglicht prijs? Wij vertellen graag alle ins en outs hierover.

Voordelen van een light tube op een rijtje

Het belangrijkste voordeel van een light tube is met name de natuurlijk lichtinval die binnen een gebouw wordt gecreëerd. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een light tube op een rijtje:

  • Natuurlijke daglicht!
  • Energiebesparend
  • Eenvoudige montage in tegenstelling tot een daglichtkoepel
  • Geen last van omgevingsgeluiden
  • Goed geïsoleerd

Ervaar wat natuurlijk daglicht voor uw ruimte kan betekenen en kies voor een van onze lichtbuis oplossingen.

Prijzen voor light tubes: bereken direct uw prijs

De kosten voor een light tube zijn afhankelijk van de volgende punten:

  • Plat dak of schuin/hellend dak
  • Diameter in cm’s
  • Wel/niet een plafonnière
  • Wel/niet een verlengbuis

Het voordeel van onze website is dat u direct de prijs voor lichttubes kunt berekenen. Naar aanleiding van de keuzemogelijkheden op de productpagina’s ziet u direct de prijs meegerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over de werking of het plaatsen van een light tube of wilt u toch een lichtkoepel kopen? Bel geheel vrijblijvend naar 085 - 210 2300 of kom voor persoonlijk advies langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag bij het zoeken naar een oplossing voor uw specifieke situatie.