085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Light tube prijs bij Lichtkoepelgigant nu extreem scherp

Wilt u het comfort in uw woning verhogen, zonder dat u de hoofdprijs betaalt? Denk dan eens aan light tubes. Een light tube kan zonlicht van buiten naar binnen transporteren via het hoogwaardig reflectiemateriaal in de buis zodat u zelfs in de kelder kunt genieten van zonlicht. Een plek waar normaal gesproken geen daglicht binnenkomt.

Het milieu en de besparing op onze vaste lasten heeft ervoor gezorgd dat duurzaamheid een trend is geworden. Zo ook in woningen. Duurzame middelen voor woningen als zonnecollectoren, een goede isolatie en het gebruik van zonnepanelen zijn vandaag de dag oplossingen die voor de hand liggen. Toch zijn er veel meer verrassende oplossingen die het comfort van uw woning kunnen verhogen. Neem light tubes: duurzame oplossingen die daglicht transporteren naar ruimtes waar het eerder donker was. Om de kosten hoeft u het niet te laten. De light tube daglicht prijs ligt in tegenstelling tot een lichtkoepel vrij laag.

Voordelen light tube daglicht prijs

De light tube kosten zijn een kleine investering, maar leveren groots resultaat. Er zijn voordelen te over wanneer u light tube kosten maakt:

 • U haalt meer daglicht naar binnen
 • Meer daglicht betekent een betere gezondheid, een hoger energielevel en een beter humeur
 • Een light tubes is een energiezuinig alternatief op kunstlicht
 • De prijs van een light tube ligt laag in vergelijking met lichtkoepels
 • U houdt schadelijke uv-straling tegen
 • De light tube kan tegen verschillende weerinvloeden
 • Het isolerende effect van een light tube is groot
 • Het daglicht dat via de light tube wordt getransporteerd heeft uw interieur een boost

Wilt u nóg meer daglicht naar binnen halen en nog eens genieten van de prachtige blauwe lucht? Een lichtkoepel en ventilatieraam zorgen voor veel extra daglicht en zorgen ervoor dat u ook daadwerkelijk naar buiten kunt kijken.

Light tube kosten

De light tube kosten bij Lichtkoepelgigant zijn gering. Er zijn verschillende elementen die invloed hebben op de light tube daglicht prijs. De prijs van een light tube hangt af van het soort light tube dat u aanschaft. Bij Lichtkoepelgigant kunt u kiezen uit twee soorten light tubes die beide een verschillende kostenpost hebben:

 • Een prijs voor een light tube voor een plat dak

Verschil in light tube kosten

Beide light tubes zijn verkrijgbaar met een diameter van Ø 25 cm of Ø 35 cm. De light tube daglicht prijs zal naargelang de diameter die u kiest verschillen. Een light tube met een diameter van Ø 25 cm is geschikt voor de allerkleinste ruimtes in huis of op het werk. Denk hierbij aan een toilet, een halletje of een kleine badkamer. De Light tube met een diameter van Ø 35 cm heeft een dubbele lichtopbrengst ten opzichte van zijn kleinere broer en kan iedere ruimte in een woning verlichten. Andere geschikte ruimte zijn vergaderkamers, showrooms of wandelgangen. De light tube kosten kunnen van elkaar verschillen door de extra elementen die u zou kunnen toevoegen. Denk hierbij aan een plafonnière en een verlengbuis.

Deze verlengbuis heeft een reflecterende zilvercoating waar sterk gebundeld licht langs wordt getransporteerd. Zo is het mogelijk dat zelfs wanneer het buiten grauw is, er voldoende licht in het donkerste kamertje van uw woning kan komen.

Kom naar onze showroom

Benieuwd naar meer informatie over deze handige light tubes? Of bent u benieuwd naar de light tube kosten voor u? Neem contact op of kom langs in één van onze showrooms in Purmerend of Hoofddorp. Onze experts van Lichtkoepelgigant staan graag voor u klaar en voorzien u van alle informatie die u wenst.

Maak gebruik van onze montageservice

U wilt de light tube kosten zo laag mogelijk houden. Dat begrijpen wij volledig. Profiteer daarom van onze extreem lage prijs voor een light tube - ook wel lichtbuis genoemd. Geniet ook van onze ideale montageservice. Laat uw light tube monteren. Dit scheelt weer veel tijd, moeite en gedoe. Bent u benieuwd wat de montageservice van een light tube gaat kosten?

 • Montageservice voorrijkosten: €95,-
 • Montagekosten per product: €25,-