085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant
Lichtkoepels met passende opstand

LICHTKOEPELS ORIGINAL MET PASSENDE OPSTAND

Bij iedere lichtkoepel hoort een passende opstand. Opstanden vormen de perfecte verbinding tussen uw dak en de lichtkoepels.

Al onze opstanden zijn dubbelwandig uitgevoerd. Dankzij de ruime keuze in afmetingen en materialen vindt u altijd een passende opstand.

Er zijn verschillende opstanden:

  • PVC opstanden; zijn UV-bestendig en kunnen beter tegen weersinvloeden.
  • Polyster opstanden; ook voor ronde lichtkoepels.
  • Ventilatie-opstand; met voorgemonteerd ventilatieraam (bediening handmatig, elektrisch met kettingmotor en elektrisch met elektrospindel).

Original lichtkoepels inclusief opstand

Met een lichtkoepel met opstand is het mogelijk om een lichtkoepel open te doen. Alle lichtkoepels zijn dubbelwandig uitgevoerd. Kies voor een PVC opstand, polyester opstand of een ventilatie opstand met ventilatieraam. De Original lichtkoepels met opstand zijn verkrijgbaar in acrylaat of slagvast polycarbonaat. Geniet van meer licht in uw woning en kies voor een lichtkoepel. We hebben ook de original lichtkoepel zonder opstand in de aanbieding voor u!

De lichtkoepels met opstand zijn verkrijgbaar in een handmatige of elektrische opstand. Bekijk ook eens onze ronde lichtkoepels of driewandige lichtkoepel!