Betalen

Je kunt jouw bestelling snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank met iDEAL. Ook is het mogelijk om de  betaling per bank over te maken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Betaling via iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, KNAB of Van Lanschot? Dan kan je gebruikmaken van iDEAL om jouw bestelling online te betalen. De afhandeling van uw betaling gebeurt door Buckaroo, één van Nederlands grootste en meest veilige betaalproviders.

Betaling per bank

Wil je jouw betaling liever per bank overmaken? Dan ontvang je een e-mail met de betalingsgegevens van Buckaroo. Je maakt het bedrag over naar de rekening van Buckaroo. Wij ontvangen van Buckaroo een melding als jouw betaling is ontvangen, zowel per bank als via iDEAL. Vanaf dat moment wordt de bestelling automatisch verwerkt. Houd er rekening mee dat een overboeking per bank een paar werkdagen kan duren, waardoor de levertijd langer wordt.

Vind jij een snelle levertijd belangrijk? Dan adviseren wij om via iDEAL te betalen!

Betaling per Riverty

Het is mogelijk om via Riverty een bestelling bij ons te plaatsen. De transactiekosten bedragen 3,4% over het totaal bedrag. Voor verdere informatie over Riverty verwijzen wij je graag naar: Riverty