Wie is Lichtkoepelgigant?

In 2004 zijn we gestart met de verkoop van kasten via internet. Als snel volgden binnen- & buitendeuren, horren en keukenrenovatie. Maatwerk is wat ons trekt. En er dan goed in worden, alles ervan willen weten.

Wij hebben drie showrooms, een in Breda, Purmerend en Hoofddorp. In alle showrooms hebben wij een ruime presentatie van lichtkoepels opgebouwd. Door onze goede relaties in de bouwwereld zijn we lichtkoepels gaan verkopen. En dan niet een B merk, maar koepels van de marktleider in Europa. Groot geworden in Nederland en Duitsland. Duizenden koepels op de Europese daken komen uit de fabriek van Daylicht Technics.

Razendsnel zijn we met lichtkoepelgigant uitgegroeid tot dé grootste lichtkoepel leverancier van Nederland. Met ervaren adviseurs op kantoor en in onze showroom proberen wij u optimaal van dienst te zijn.

Vakkennis en uitstekende service

Niet alleen onze adviseurs in onze showroom, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van winkels waar lichtkoepels niet het meest belangrijke product zijn.

Scherpe prijzen

We betrekken de lichtkoepels en opstanden direct uit europa's grootste lichtkoepel magazijn. Deze ligt vol met voorraad, waardoor we veel koepels snel kunnen leveren. Daarnaast biedt de grote voorraad u het voordeel, dat wij alle koepels en benodigdheden tegen zéér voordelige prijzen aan kunnen bieden. Goedkoper dan andere webwinkels en speciaalzaken! En GRATIS op uw klus of thuis door onze vaste vervoerder bezorgd.

Bedrijfsgegevens Lichtkoepelgigant

Gigantisch B.V.
Vestigingsadres:
Nijverheidsweg 10
1442LD Purmerend


Telefoonnummer: 085 - 210 235 4
Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur
E-mail: info@lichtkoepelgigant.nl

KvKnr: 53170466
BTWnr: NL.8507.37.564.B01