Gratis bezorging

De bezorging van jouw bestelling is altijd gratis!

Landelijke bezorging

Wij bezorgen altijd binnen 5 werkdagen, je kiest zelf een geschikte bezorgdag. Wij komen twee keer per week in elke plaats in Nederland. Woon je op een van de Waddeneilanden? Wij kunnen jouw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die jouw bestelling naar het eiland kunnen vervoeren. De kosten hiervan zijn niet inclusief, je krijgt een rekening van het betreffende bedrijf. Neem dan contact op met onze klantenservice. De bezorging wordt verzorgd door Simon Loos transport en vakbekwame chauffeurs.

Contact klantenservice

Ritplanning

Onze planner plant de bezorging op de dag die door jou is gekozen. Je ontvangt bij jouw bestelling het telefoonnummer van de planner. Wil je graag een indicatie van het bezorgmoment? Dan kunt je de planner zelf benaderen. Daar het vervoer van lichtkoepels met speciaal transport geschiedt, kunnen wij helaas geen track en trace versturen.

Woon je op een van de Waddeneilanden? Neem dan contact op met onze klantenservice Wij kunnen uw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die jouw bestelling naar uw eiland kunnen vervoeren.

Heb je een afspraak gemaakt met onze transporteur en ben je op het moment van de afspraak niet thuis? Dan dienen wij een bedrag van € 100,- extra in rekening te brengen. Jouw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden.

Aflevering op begane grond

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als je in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt jouw bestelling beneden in de hal afgeleverd.

Afhalen van uw bestelling

Het is niet mogelijk om jouw bestelling zelf af te halen.