085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

ventilatieraam

€ 361,43 € 144,57
Op voorraad
bekijken

Een ventilatieraam kopen: met gratis verzending!

Lichtkoepelgigant verkoopt niet alleen lichtkoepels en daglichtbuizen, maar heeft ook een hoogwaardig ventilatieraam in het aanbod. Dit ventilatieraam kun je op maat bestellen. Je geeft aan hoe groot het raam moet zijn en wij zorgen ervoor dat je de op maat gemaakte ventilatieraam in een mum van tijd in huis heeft. Verzendkosten hoef je niet te betalen, want deze nemen wij altijd voor onze rekening.

Verder profiteert je bij ons altijd van 10 jaar garantie. Niet alleen onze lichtkoepels worden met 10 jaar garantie geleverd, ook voor ons ventilatieraam geldt deze lange garantietermijn. Koop je een ventilatieraam bij ons, dan heb je hier minimaal 10 jaar plezier van.

Wat is een ventilatieraam lichtkoepel?

Een ventilatieraam wordt op de lichtkoepel geplaatst. Dit extra onderdeel zorgt ervoor dat je de lichtkoepel kunt openen en sluiten. Wil je wat extra frisse lucht in huis? Dan doe je het ventilatieraam open. Gaat het regenen of wordt het wat fris binnen? Dan kun je het ventilatieraam weer sluiten. Nu is de lichtkoepel weer afgesloten.

Het ventilatieraam lichtkoepel wordt met de hand bediend. Dit betekent dat je het raam handmatig kunt openen en weer handmatig kunt sluiten. Omdat het ventilatieraam erg gebruiksvriendelijk is, hoef je niet veel moeite te doen voor het openen en sluiten van het raam. Met het ventilatieraam wordt het ventileren van je woning erg gemakkelijk.

Ventilatieraam in diverse formaten

Ventilatieramen op het dak, dat geeft veel vrijheid. Bepaal zelf wanneer je een frisse luchttoevoer toelaat in je woonkamer, slaapkamer, keuken of zolder. Afhankelijk van het formaat van het ventilatieraam lichtkoepel zal er extra daglicht of extra éxtra daglicht binnenkomen. Onze ventilatieramen kun je namelijk in diverse formaten bestellen.

Het kleinste ventilatieraam is 40x40 cm en het grootste ventilatieraam maar liefst 200x200 cm. Tussen deze grootste en kleinste maten zitten nog meer dan 40 verschillende maten ventilatieramen. Voor iedere ruimte een oplossing.

Ventilatieraam: de voordelen van goede ventilatie

Het is erg belangrijk je woning goed te ventileren. Ventileer je je woning niet voldoende of helemaal niet, dan kunnen er vocht- en schimmelproblemen ontstaan in je huis. Hierdoor krijg je niet alleen lelijke plekken op de muur, maar kun he ook te maken krijgen met stankoverlast. Door je huis goed te isoleren, voorkom je dit soort vervelende problemen. Je investeert simpelweg in een beter wooncomfort als je een ventilatieraam lichtkoepel koopt.

Daar komt nog bij dat je te maken kunt krijgen met gezondheidsklachten als je je huis niet voldoende of helemaal niet isoleert. De volgende klachten komen veel voor bij onvoldoende isolatie en ventilatie:

  • Hoofdpijn.
  • Benauwdheid.
  • Slijmvorming.
  • Hoesten.

Je kunt zelfs een chronische neusverkoudheid krijgen als je je huis niet voldoende of helemaal niet ventileert. Wil je dit voorkomen? Investeer dan tijdig in een ventilatieraam en u weet zeker dat je de woning goed ventileert. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met bovenstaande klachten. Heb je toch liever een ander raam dat voor ventilatie zorgt, kies dan voor een afdichtingsband voor lichtkoepels voor extra isolatie.

Tips om je woning goed te ventileren met een lichtkoepel ventilatieraam

De beste manier om je woning te ventileren, is door een lichtkoepel ventilatieraam aan te schaffen. Verder zijn er nog enkele dingen die je kunt doen voor een betere ventilatie. We geven je graag enkele tips om je woning goed te ventileren.

  • Zet meerdere ramen open. Door meerdere ramen open te zetten, waait het lekker door in huis. Dit heeft een positief effect op de ventilatie en dus op je woonklimaat en gezondheid.
  • Ventileer extra in de keuken en in de badkamer.
  • Ventileer extra als er veel mensen in je woning zijn.
  • Rook niet in huis.
  • Zorg voor minder vocht in huis, bijvoorbeeld door de natte was buiten te laten drogen.

Een ventilatieraam lichtkoepel of dakkoepel plaatsen kun je door onze montageservice laten doen. Onze monteurs plaatsen de ventilatieraam lichtkoepel snel en vakkundig.