085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Dakkoepel plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice

Heeft u een nieuwe dakkoepel besteld bij Lichtgigant? Dan kunt u ervoor kiezen deze koepel zelf te plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van onze unieke montageservice. Maakt u gebruik van deze service, dan hoeft u uw nieuwe dakkoepel niet zelf te plaatsen. Wij sturen meerdere experts naar u toe, die pas naar huis gaan als uw nieuwe dakkoepel netjes in uw dak verwerkt is.

De montageservice: gemakkelijk én voordelig

Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van onze montageservice. Dit is niet voor niets. Onze montageservice brengt namelijk diverse voordelen met zich mee:

  • Laat u uw dakkoepel door onze experts plaatsen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt.
  • U bespaart veel tijd als u uw dakkoepel door Lichtkoepelgigant laat plaatsen. Zeker als u geen ervaring heeft met het plaatsen van dakkoepels, kan deze klus lang duren.
  • Onze montageservice is erg voordelig. Dit betekent dat u niet veel geld hoeft te betalen om van bovenstaande voordelen te kunnen profiteren.

Wilt u van bovenstaande voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om uw dakkoepel te plaatsen en te monteren.

Zelf uw dakkoepel of lichtkoepel plaatsen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op onze website vindt u diverse filmpjes waarin u kunt zien hoe u uw nieuwe lichtkoepels moet plaatsen. Zoek het juiste filmpje en u kunt direct aan de slag met uw dakkoepel plaatsen.

De voorwaarden van de Lichtkoepelgigant montageservice

Aan onze montageservice zijn enkele voorwaarden verbonden. Het gaat om de volgende eisen:

  • Uw dak moet plat zijn.
  • Uw dak moet goed toegankelijk zijn. Wij werken met een ladder van 4 meter hoogte. Als uw dak bereikbaar is vanaf een lager aangelegen dak of dakopgang, kunt u ook gebruik maken van onze montageservice.
  • Uw dak moet in goede staat verkeren om een dakkoepel te plaatsen. Het dak mag bijvoorbeeld niet rot zijn.

Ook plaatsen wij enkel dakkoepels zonder opstand. Dit betekent dat er al een opstand in uw dak moet zitten als u gebruik wil maken van onze montageservice. Wij zagen geen gat in uw dak om een dakkoepel met opstand te plaatsen. In de praktijk betekent dit dat u gebruik kunt maken van onze montageservice als u uw huidige dakkoepel wil vervangen, waarbij de opstand van de dakkoepel in het dak blijft zitten.

De kosten van de Lichtgigant montageservice

Wilt u gebruik maken van onze montageservice? Dan betaalt u 95 voorrijkosten. Verder betaalt u 25 euro montagekosten als uw dakkoepel maximaal 1250 millimeter groot is. Is uw dakkoepel groter dan 1250 millimeter? Dan bedragen de montagekosten 65 euro per koepel.

Goed om te weten: er kunnen extra kosten gerekend worden voor onze montageservice. Is uw dak bijvoorbeeld niet toegankelijk? Dan moet u toch onze voorrijkosten betalen, ook zonder montage. Als uw dak later wel toegankelijk is en we terug moeten komen, betaalt u de voorrijkosten en de montagekosten.

Verder betaalt u 50 euro extra als uw oude dakkoepel vast gekit is. Het kan namelijk lang duren om de kit te verwijderen. Na het verwijderen van de kit, halen we uw oude dakkoepel uit het plafond en wordt uw nieuwe dakkoepel geplaatst. Zorg altijd dat u de juiste lichtkoepel maten opmeet.