Dakkoepel plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice

Heb je een nieuwe dakkoepel besteld bij Lichtgigant? Dan kunt u ervoor kiezen deze koepel zelf te plaatsen, maar je kan ook gebruik maken van onze unieke montageservice. Maak je gebruik van deze service, dan hoef je jouw nieuwe dakkoepel niet zelf te plaatsen. Wij sturen meerdere experts naar je toe, die pas naar huis gaan als uw nieuwe dakkoepel netjes in het dak verwerkt is.

De montageservice: gemakkelijk én voordelig

Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van onze montageservice. Dit is niet voor niets. Onze montageservice brengt namelijk diverse voordelen met zich mee:

  • Laat je jouw dakkoepel door onze experts plaatsen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt.
  • Je bespaart veel tijd als je jouw dakkoepel door Lichtkoepelgigant laat plaatsen. Zeker als je geen ervaring hebt met het plaatsen van dakkoepels, kan deze klus lang duren.
  • Onze montageservice is erg voordelig. Dit betekent dat je niet veel geld hoeft te betalen om van bovenstaande voordelen te kunnen profiteren.

Wil je van de bovenstaande voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op met onze klantenservice. We maken graag een afspraak om jouw dakkoepel te plaatsen en te monteren.

Zelf jouw dakkoepel of lichtkoepel plaatsen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Op onze website vinnd je diverse filmpjes waarin je kan zien hoe je jouw nieuwe lichtkoepels moet plaatsen. Zoek het juiste filmpje en je kan direct aan de slag met het plaatsen van de dakkoepel. 

De voorwaarden van de Lichtkoepelgigant montageservice

Aan onze montageservice zijn enkele voorwaarden verbonden. Het gaat om de volgende eisen:

  • Jouw dak moet plat zijn.
  • Jouw dak moet goed toegankelijk zijn. Wij werken met een ladder van 4 meter hoogte. Als het dak bereikbaar is vanaf een lager aangelegen dak of dakopgang, kan je ook gebruik maken van onze montageservice.
  • Jouw dak moet in goede staat verkeren om een dakkoepel te plaatsen. Het dak mag bijvoorbeeld niet rot zijn.

Ook plaatsen wij enkel dakkoepels zonder opstand. Dit betekent dat er al een opstand in jouw dak moet zitten als je gebruik wil maken van onze montageservice. Wij zagen geen gat in uw dak om een dakkoepel met opstand te plaatsen. In de praktijk betekent dit dat je gebruik kan maken van onze montageservice als je jouw huidige dakkoepel wil vervangen, waarbij de opstand van de dakkoepel in het dak blijft zitten.

De kosten van de Lichtkoepelgigant montageservice

Wil je gebruik maken van onze montageservice? Dan betaal je €95,- voorrijkosten. Verder betaalt betaal je €25,-  montagekosten als jouw dakkoepel maximaal 1250 millimeter groot is. Is jouw dakkoepel groter dan 1250 millimeter? Dan bedragen de montagekosten €65,- per koepel.

Goed om te weten: er kunnen extra kosten gerekend worden voor onze montageservice. Is jouw dak bijvoorbeeld niet toegankelijk? Dan moet je toch onze voorrijkosten betalen, ook zonder montage. Als jouw dak later wel toegankelijk is en we terug moeten komen, betaal je voor de voorrij- en montagekosten.

Verder bedragen de kosten €50,- als de oude dakkoepel vast gekit is. Het kan namelijk lang duren om de kit te verwijderen. Na het verwijderen van de kit, halen we de oude dakkoepel uit het plafond en wordt de nieuwe dakkoepel geplaatst. Zorg altijd dat je de juiste lichtkoepel maten opmeet.