085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Ruim assortiment lichtkoepels met diverse lichtkoepel maten

Lichtkoepelgigant heeft een ruim assortiment met hoogwaardige lichtkoepels. Wij verkopen lichtkoepels in alle soorten, kleuren en maten. Wat voor lichtkoepel maten u ook aan wil schaffen: bij ons slaag u.

Koopt u een lichtkoepel bij Lichtkoepelgigant, dan profiteert u altijd van een gratis levering. Ook hoeft u nooit lang te wachten op de levering van uw lichtkoepel. Binnen maximaal zeven werkdagen heeft u uw nieuwe lichtkoepel in huis.

Geschikte afmetingen lichtkoepel voor iedere woning

Wij verkopen lichtkoepels in diverse uitvoeringen en maten. Voor u een lichtkoepel bestelt, bepaalt u eerst wat voor koepel u aan wil schaffen. Vervolgens bepaalt u waar uw nieuwe lichtkoepel moet komen. Deze ruimte meet u nauwkeurig op.

U kunt bij ons een lichtkoepel kopen in diverse soorten, kleuren en maten, kunt u in ons ruime assortiment altijd wel een koepel vinden die bij u en uw huis past. Wij hebben een geschikte lichtkoepel voor iedere woning. Populaire maten zijn:

 • lichtkoepel 80 x 80
 • lichtkoepel 70 x 70
 • lichtkoepel 100 x 70
 • lichtkoepel 100 x 100
 • lichtkoepel 100 x 100 dubbelwandig
 • lichtkoepel 100 x 200

De twee manieren om de juiste lichtkoepel maat te bepalen

Wilt u een lichtkoepel bestellen bij Lichtkoepelgigant, dan moet u de ruimte voor de koepel zelf opmeten. Er zijn twee manieren om dit te doen, namelijk:

 • In uw woning.
 • Op het dak van uw woning.

Wilt u uw lichtkoepel maten van binnen opmeten? Dan gaat u onder de lichtkoepel staan en meet u de binnenzijde van de opstand op. Wilt u uw lichtkoepel maten van buiten opmeten? Dan gaat u op het dak van uw woning staan. Vervolgens verwijdert u uw oude lichtkoepel, zodat u direct tegen de opstand van de lichtkoepel aan kijkt. Nu kunt u de opstand van bovenaf opmeten.

Beide methoden werken goed, als u de meting maar nauwkeurig uitvoert. U kunt dan ook helemaal zelf bepalen hoe u de afmetingen van de lichtkoepel wil opmeten. Tip: meet uw lichtkoepel enkele keren op en controleer of de resultaten van de metingen steeds hetzelfde zijn. Zo weet u zeker dat u de juiste maat doorgeeft zodat het lichtkoepel monteren goed wordt gedaan.

Tips voor het bestellen van de juiste lichtkoepel

Wilt u een nieuwe lichtkoepel bestellen? Dan geven wij u graag enkele tips om een goede aankoop te doen in onze online shop.

 • Steek voldoende tijd in het opmeten van uw lichtkoepel. Uw metingen moeten namelijk erg nauwkeurig zijn. Voer meerdere metingen uit en controleer goed of u de maat van uw lichtkoepel goed hebt ingevuld op de website.
 • Denk goed na welke uitvoering u wil bestellen. U kunt een standaard heldere lichtkoepel kopen bij Lichtkoepelgigant, maar ook een zonwerende lichtkoepel of een lichtkoepel opaal.
 • Bepaal hoeveel wanden uw lichtkoepel moet krijgen. Wij verkopen enkelwandige koepels, dubbelwandige koepels, driewandige koepels en vierwandige koepels.
 • Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen u de beste lichtkoepel te vinden. U kunt beter voor de zekerheid overleggen met een expert, dan dat u de verkeerde lichtkoepel bestelt. Wij helpen u graag de beste investering te doen door de perfecte lichtkoepel te kopen.

Extra tip: wilt u een extra veilige lichtkoepel aanschaffen? Kies dan altijd voor onze inbraakwerende lichtkoepel. Deze lichtkoepel wordt standaard met rechte opstand geleverd en is extra veilig. Bekijk daarnaast ook eens de mogelijkheden voor een ventilatieraam