Inbraakwerende lichtkoepels

VEILIGHEID VOOROP MET LICHTKOEPEL INBRAAKWEREND

Met deze speciaal ontwikkelde lichtkoepel voldoet Lichtkoepelgigant aan de laatste regelgeving van inbraakwerendheid volgens NEN 5096 weerstandsklasse 2.

De lichtkoepel is standaard uitgevoerd in polycarbonaat en leverbaar van twee- tot vierwandig, in helder of opaal. De Lichtkoepel Inbraakwerend is uitsluitend te bestellen als combinatie (lichtkoepel + geïsoleerde rechte opstand).

Een lichtkoepel inbraakwerend kopen: 10 jaar garantie!

Je wilt graag meer daglicht in huis, maar wilt je huis niet kwetsbaar maken voor inbrekers. Als je extra daglicht in huis wilt brengen zonder de woning onveilig te maken, kun je het beste een inbraakwerende lichtkoepel kopen. Deze lichtkoepel zorgt voor extra daglicht in huis, zonder de veiligheid van je woning aan te tasten.

Bestel je een inbraakwerende lichtkoepel bij Lichtkoepelgigant, dan heb je de aankoop altijd snel in huis. Wij hebben namelijk een ruim assortiment lichtkoepels en een groot deel van ons assortiment ligt op voorraad. Dit betekent dat wij de nieuwe lichtkoepel vrijwel altijd snel kunnen leveren. Ook goed om te weten: bij Lichtkoepelgigant betaalt je geen verzendkosten en profiteer je altijd van de extra lange garantietermijn van 10 jaar.

Wat is een inbraakwerende lichtkoepel?

Lichtkoepelgigant heeft standaard lichtkoepels in het assortiment, maar verkoopt ook inbraakbeveiliging lichtkoepels. Een lichtkoepel inbraakwerend voldoet aan de laatste regelgeving van inbraakwerendheid. Het gaat om de regelgeving volgens de NEN 5096 norm, in weerstandsklasse 2. Kortom, een inbraakwerende lichtkoepel laat meer daglicht in je woning, maar houdt je woning wel honderd procent veilig.

Je kunt bij ons op dit moment twee soorten inbraakwerende lichtkoepels kopen. Het gaat om de volgende producten:

  • Bik Lichtkoepel C inbraakwerend.
  • Lichtkoepel glas inbraakwerend.

Beide lichtkoepels voldoen aan de NEN 5096 norm, weerstandsklasse 2. Je kunt onze inbraakwerende lichtkoepels gebruiken als zowel lichtkoepel plat dak of als lichtkoepel voor een hellend dak.

De voordelen van inbraakbeveiliging lichtkoepel

De meeste mensen die een inbraakbeveiliging lichtkoepel kopen, doen dit omdat zij de veiligheid van hun woning erg belangrijk vinden. Zij willen meer daglicht in huis, zonder de veiligheid van hun woning te schaden. Met een inbraakwerende lichtkoepel heb je meer daglicht in die donkere kamer in je woning en blijf je tegelijkertijd goed beschermd tegen inbrekers en andere criminelen.

Daarnaast isoleert een inbraakwerende lichtkoepel erg goed. Zeker als je een drie- of vierwandige lichtkoepel koopt, hoef je zich geen zorgen te maken dat je energierekening omhoog gaat. Deze lichtkoepels hebben namelijk een uitstekende isolatiewaarde. Ook de opstand van de lichtkoepel inbraakwerend is altijd goed geïsoleerd.

Een inbraakwerende lichtkoepel kopen: tips

Wil je een inbraakwerende lichtkoepel kopen bij Lichtkoepelgigant? Raadpleeg dan onderstaande tips en je doet gegarandeerd een goede investering.

  • Kies de vorm van de lichtkoepel. Je kunt een vierkante lichtkoepel kopen of een rechthoekige koepel aanschaffen. Inbraakwerende lichtkoepels met ronde vorm hebben wij niet in ons assortiment.
  • Bepaal hoeveel wanden de lichtkoepel nodig heeft. Wil je de lichtkoepel in huis laten plaatsen, dan raden wij je aan een lichtkoepel dubbelwandig te kopen - 3 of 4 wanden. In andere ruimtes, zoals de garage of het tuinhuisje, is een lichtkoepel met twee wanden ook prima.
  • Wil je een automatische lichtkoepel? Je kunt dan met een handige lichtkoepel opener de koepel open zetten voor frisste lucht.
  • Bepaal welke kleur het glas van je inbraakwerende lichtkoepel moet zijn. Wij verkopen lichtkoepels met helder glas, maar ook met opaal glas.

Heb je de perfecte inbraakwerende lichtkoepel gevonden? Controleer dan goed of je deze koepel in de juiste afmetingen bestelt. Onze online inmeethulp kan je helpen de maat van de nieuwe lichtkoepel op te meten. Door meerdere metingen uit te voeren, weet je zeker dat de maat van de nieuwe lichtkoepel klopt en je niet per ongeluk een te grote of juist te kleine lichtkoepel bestelt.