085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant
Inbraakwerende lichtkoepels

VEILIGHEID VOOROP MET LICHTKOEPEL INBRAAKWEREND

Met deze speciaal ontwikkelde lichtkoepel voldoet Lichtkoepelgigant aan de laatste regelgeving van inbraakwerendheid volgens NEN 5096 weerstandsklasse 2.

De lichtkoepel is standaard uitgevoerd in polycarbonaat en leverbaar van twee- tot vierwandig, in helder of opaal. De Lichtkoepel Inbraakwerend is uitsluitend te bestellen als combinatie (lichtkoepel + geïsoleerde rechte opstand).

Een lichtkoepel inbraakwerend kopen: 10 jaar garantie!

U wilt graag meer daglicht in huis, maar u wilt uw huis niet kwetsbaar maken voor inbrekers. Als u extra daglicht in huis wil brengen zonder uw woning onveilig te maken, kunt u het beste een inbraakwerende lichtkoepel kopen. Deze lichtkoepel zorgt voor extra daglicht in huis, zonder de veiligheid van uw woning aan te tasten.

Bestelt u uw inbraakwerende lichtkoepel bij Lichtkoepelgigant, dan heeft u uw aankoop altijd snel in huis. Wij hebben namelijk een ruim assortiment lichtkoepels en een groot deel van ons assortiment ligt op voorraad. Dit betekent dat wij uw nieuwe lichtkoepel vrijwel altijd snel kunnen leveren. Ook goed om te weten: bij Lichtkoepelgigant betaalt u geen verzendkosten en profiteert u altijd van de extra lange garantietermijn van 10 jaar.

Wat is een inbraakwerende lichtkoepel?

Lichtkoepelgigant heeft standaard lichtkoepels in het assortiment, maar verkoopt ook inbraakbeveiliging lichtkoepels. Een lichtkoepel inbraakwerend voldoet aan de laatste regelgeving van inbraakwerendheid. Het gaat om de regelgeving volgens de NEN 5096 norm, in weerstandsklasse 2. Kortom, een inbraakwerende lichtkoepel laat meer daglicht in uw woning, maar houdt uw woning wel honderd procent veilig.

U kunt bij ons op dit moment twee soorten inbraakwerende lichtkoepels kopen. Het gaat om de volgende producten:

  • Bik Lichtkoepel C inbraakwerend.
  • Lichtkoepel glas inbraakwerend.

Beide lichtkoepels voldoen aan de NEN 5096 norm, weerstandsklasse 2. U kunt onze inbraakwerende lichtkoepels gebruiken als zowel lichtkoepel plat dak of als lichtkoepel voor een hellend dak.

De voordelen van inbraakbeveiliging lichtkoepel

De meeste mensen die een inbraakbeveiliging lichtkoepel kopen, doen dit omdat zij de veiligheid van hun woning erg belangrijk vinden. Zij willen meer daglicht in huis, zonder de veiligheid van hun woning te schaden. Met een inbraakwerende lichtkoepel heeft u meer daglicht in die donkere kamer in uw woning en blijft u tegelijkertijd goed beschermd tegen inbrekers en andere criminelen.

Daarnaast isoleert een inbraakwerende lichtkoepel erg goed. Zeker als u een drie- of vierwandige lichtkoepel koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw energierekening omhoog gaat. Deze lichtkoepels hebben namelijk een uitstekende isolatiewaarde. Ook de opstand van uw lichtkoepel inbraakwerend is altijd goed geïsoleerd.

Een inbraakwerende lichtkoepel kopen: tips

Wilt u een inbraakwerende lichtkoepel kopen bij Lichtkoepelgigant? Raadpleeg dan onderstaande tips en u doet gegarandeerd een goede investering.

  • Kies de vorm van uw lichtkoepel. U kunt een vierkante lichtkoepel kopen of een rechthoekige koepel aanschaffen. Inbraakwerende lichtkoepels met ronde vorm hebben wij niet in ons assortiment.
  • Bepaal hoeveel wanden uw lichtkoepel nodig heeft. Wilt u de lichtkoepel in huis laten plaatsen, dan raden wij u aan een lichtkoepel dubbelwandig te kopen - 3 of 4 wanden. In andere ruimtes, zoals de garage of het tuinhuisje, is een lichtkoepel met twee wanden ook prima.
  • Wilt u een automatische lichtkoepel? U kunt dan met een handige lichtkoepel opener de koepel open zetten voor frisste lucht.
  • Bepaal welke kleur het glas van uw inbraakwerende lichtkoepel moet zijn. Wij verkopen lichtkoepels met helder glas, maar ook met opaal glas.

Heeft u de perfecte inbraakwerende lichtkoepel gevonden? Controleer dan goed of u deze koepel in de juiste afmetingen bestelt. Onze online inmeethulp kan u helpen de maat van uw nieuwe lichtkoepel op te meten. Door meerdere metingen uit te voeren, weet u zeker dat de maat van uw nieuwe lichtkoepel klopt en u niet per ongeluk een te grote of juist te kleine lichtkoepel bestelt.