Dubbelwandige lichtkoepel kopen: 10 jaar garantie!

Lichtkoepelgigant heeft een ruim assortiment hoge kwaliteit lichtkoepels. Wij verkopen enkelwandige lichtkoepels, maar ook lichtkoepels met dubbele wand. Deze koepels worden ook wel dubbelwandige lichtkoepels genoemd.

Wil je een dubbelwandige lichtkoepel kopen? Dan zit je goed bij Lichtkoepelgigant. Bij ons profiteer je niet alleen van een snelle verzending zonder verzendkosten, maar krijg je bovendien 10 jaar garantie op je lichtkoepel. Daar komt nog bij dat Lichtkoepelgigant een montageservice aanbiedt voor het plaatsen van de nieuwe dubbelwandige lichtkoepel.

Een lichtkoepel dubbelwandig voor de garage of veranda

Een standaard lichtkoepel met enkele wand, ook wel een enkelwandige lichtkoepel genoemd, biedt minimale isolatie. Als de zon op deze lichtkoepel schijnt, komt er warmte door de koepel heen. Ook kun je koude lucht bij de lichtkoepel voelen als het buiten fris is.

Bij een lichtkoepel dubbelwandig is dit niet het geval. Deze lichtkoepel wordt niet gemaak van één wand, maar bestaat uit twee wanden. De tweede wand houdt de warmte en de UV-straling van de zon beter tegen. Ook houd de tweede wand van de lichtkoepel de kou op winterse dagen beter tegen. Kortom, een lichtkoepel dubbelwandig biedt een betere isolatie.

De meeste mensen die een lichtkoepel dubbelwandig kopen, laten deze in het dak van de garage, het tuinhuisje of de veranda plaatsen. Je kunt de lichtkoepel ook laten plaatsen in een verblijfsruimte, maar houd er dan wel rekening mee dat de lichtkoepel niet optimaal isoleert.

Driewandige lichtkoepels en vierwandige lichtkoepels

Lichtkoepelgigant verkoopt ook driewandige- en vierwandige lichtkoepels. Zoals de naam van deze lichtkoepels al verklapt, bestaat de driewandige koepel uit drie wanden en bestaat de vierwandige koepel uit vier wanden. De driewandige lichtkoepel isoleert nog beter dan de dubbelwandige lichtkoepel. De vierwandige lichtkoepel heeft de hoogste isolatiewaarde.

Driewandige lichtkoepels worden doorgaans in verblijfsruimtes geplaatst, zoals de woonkamer of de uitbouw. Vierwandige lichtkoepels bieden optimale isolatie. Deze lichtkoepels zijn ideaal voor verblijfsruimtes als de woonkamer, de slaapkamer en de keuken, maar ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast is de lichtkoepel dubbelwandig in diverse modellen te verkrijgen. Wat dacht je van een ronde lichtkoepel of juist een vierkante?

Welke lichtkoepel past het beste bij jou?

Ga je een lichtkoepel kopen? Dan is het belangrijk dat je de juiste lichtkoepel koopt.

  • De dubbelwandige lichtkoepel kan je het beste kopen voor de garage, het tuinhuisje of je veranda. Deze lichtkoepel isoleert beter dan de enkelwandige lichtkoepel, die je doorgaans enkel in ruimtes vindt waar comfort en isolatie totaal geen rol speelt.
  • De driewandige lichtkoepel kan je het beste kopen voor verblijfsruimtes, zoals je woonkamer, je slaapkamer, je keuken of de aanbouw. Deze lichtkoepel isoleert beter dan de dubbelwandige lichtkoepel.
  • De vierwandige lichtkoepel kan je het beste aanschaffen voor een ruimte waar comfort en isolatie een grote rol speelt. Ook is deze lichtkoepel de beste optie voor zeer vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Houd er rekening mee dat een dubbelwandige lichtkoepel altijd voordeliger is dan een driewandige lichtkoepel of een vierwandige koepel. Heb je een wat kleiner budget en speelt de isolatie van de nieuwe lichtkoepel niet zo'n grote rol? Dan kun je het beste een dubbelwandige lichtkoepel aanschaffen. Deze koepel heeft een prima isolatie, maar is wel goedkoper dan de driewandige lichtkoepels en de vierwandige lichtkoepels in ons assortiment. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar een lichtkoepel met ventilatie en een inbraakveilige lichtkoepel.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen over onze lichtkoepels graag.