085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon TrapenGigant

Een ronde lichtkoepel kopen: gratis verzending én snelle levertijd

In de meeste ruimtes in huis is het lekker licht, maar u heeft ook één kamer in uw woning waar het altijd donker is. Dit kan komen door het ontbreken van grote ramen, maar ook door een blokkade voor het raam. Denk hierbij aan een grote boom met vele bladeren, die het licht blokkeren.

Wilt u die donkere ruimte in huis wat lichter maken, zonder een extra raam te plaatsen? Dan hoeft u alleen een ronde lichtkoepel te kopen. Lichtkoepelgigant verkoopt ronde lichtkoepels in diverse afmetingen. Bestel uw lichtkoepel rond vandaag nog en u heeft deze al binnen enkele dagen in huis. En dit zonder verzendkosten te betalen voor uw ronde lichtkoepel. Wij nemen uw verzendkosten namelijk altijd voor onze rekening.

Waarom een lichtkoepel rond kopen?

Door een ronde lichtkoepel aan te schaffen, creëert u een extra ingang voor daglicht. Is het erg donker in een bepaalde kamer in huis, bijvoorbeeld omdat u hier geen ramen heeft? Dan kunt u het wooncomfort van de betreffende ruimte verbeteren door een lichtkoepel rond te plaatsen. Met een lichtkoepel in het plafond komt er beduidend meer licht binnen, ook als de koepel geen grote afmetingen heeft.

Een ronde lichtkoepel verbetert uw woonkwaliteit. Een ruimte waar u normaliter niet graag komt omdat het hier zo donker is, kan met een ronde lichtkoepel zomaar de favoriete kamer in uw woning worden.

Tips voor het kopen van ronde lichtkoepels

Wilt u die donkere en kille ruimte in huis ook wat lichter en levendiger maken? Dan geven wij u graag enkele tips om een ronde lichtkoepel te kopen.

  • Meet de ruimte voor de lichtkoepel nauwkeurig op. Wij verkopen lichtkoepels in vele afmetingen. U wilt uiteraard wel direct de juiste maat lichtkoepel bestellen.
  • Bepaal hoeveel wanden uw ronde lichtkoepel moet hebben. Een enkelwandige koepel wordt doorgaans gebruikt in garages en tuinhuisjes. Een dubbelwandige koepel isoleert beter, maar wordt doorgaans niet gebruikt in woningen. De drie- en vierwandige lichtkoepels zijn wel geschikt voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of een andere ruimte in huis. Deze koepels isoleren uitstekend.
  • Bepaal welke kleur glas uw ronde lichtkoepel moet krijgen. U kunt bij ons een glazen lichtkoepel met helder glas kopen, maar wij verkopen ook ronde lichtkoepels met opaal glas. Vergelijk de ronde lichtkoepels met elkaar en u kunt gemakkelijk beslissen welke lichtkoepel het beste bij u past.

De montageservice van Lichtkoepelgigant

Heeft u een ronde lichtkoepel besteld? Dan kunt u gebruik maken van de montageservice van Lichtkoepelgigant. Maakt u gebruik van deze unieke service, dan hoeft u uw nieuwe lichtkoepel niet zelf te plaatsen. U bespaart niet alleen tijd, maar weet bovendien zeker dat uw nieuwe lichtkoepel op de juiste manier geplaatst wordt.

Wel hanteren wij enkele voorwaarden voor deze service. Het gaat om de volgende:

  • Uw dak moet plat zijn.
  • Uw dak moet goed toegankelijk zijn. Wij moeten deze met een ladder van maximaal 4 meter hoog kunnen bereiken. Vanaf de grond of vanaf een lager aangelegen dak of een dakopgang.
  • Uw dak mag niet rot zijn.
  • Uw oude koepel wordt niet door onze experts afgevoerd.

Vragen over onze montageservice? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ook bik lichtkoepels voor u monteren.