085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Een ronde lichtkoepel kopen: gratis verzending én snelle levertijd

In de meeste ruimtes in huis is het lekker licht, maar je hebt ook één kamer in je woning waar het altijd donker is. Dit kan komen door het ontbreken van grote ramen, maar ook door een blokkade voor het raam. Denk hierbij aan een grote boom met vele bladeren, die het licht blokkeren.

Wil je die donkere ruimte in huis wat lichter maken, zonder een extra raam te plaatsen? Dan hoef je alleen een ronde lichtkoepel te kopen. Lichtkoepelgigant verkoopt ronde lichtkoepels in diverse afmetingen. Bestel de nieuwe lichtkoepel rond vandaag nog en je hebt deze al binnen enkele dagen in huis. En dit zonder verzendkosten te betalen voor de nieuwe ronde lichtkoepel. Wij nemen de verzendkosten namelijk altijd voor onze rekening.

Waarom een lichtkoepel rond kopen?

Door een ronde lichtkoepel aan te schaffen, creëer je een extra ingang voor daglicht. Is het erg donker in een bepaalde kamer in huis, bijvoorbeeld omdat je hier geen ramen hebt? Dan kun je het wooncomfort van de betreffende ruimte verbeteren door een lichtkoepel rond te plaatsen. Met een lichtkoepel in het plafond komt er beduidend meer licht binnen, ook als de koepel geen grote afmetingen heeft.

Een ronde lichtkoepel verbetert je woonkwaliteit. Een ruimte waar je normaliter niet graag komt omdat het hier zo donker is, kan met een ronde lichtkoepel zomaar de favoriete kamer in jouw woning worden.

Tips voor het kopen van ronde lichtkoepels

Wil je die donkere en kille ruimte in huis ook wat lichter en levendiger maken? Dan geven wij je graag enkele tips om een ronde lichtkoepel te kopen.

  • Meet de ruimte voor de lichtkoepel nauwkeurig op. Wij verkopen goedkope lichtkoepels in vele afmetingen. Je wilt uiteraard wel direct de juiste maat lichtkoepel bestellen.
  • Bepaal hoeveel wanden de ronde lichtkoepel moet hebben. Een enkelwandige koepel wordt doorgaans gebruikt in garages en tuinhuisjes. Een dubbelwandige koepel isoleert beter, maar wordt doorgaans niet gebruikt in woningen. De drie- en vierwandige lichtkoepels zijn wel geschikt voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of een andere ruimte in huis. Deze koepels isoleren uitstekend.
  • Bepaal welke kleur glas de ronde lichtkoepel moet krijgen. Je kunt bij ons een glazen lichtkoepel met helder glas kopen, maar wij verkopen ook ronde lichtkoepels met opaal glas. Vergelijk de ronde lichtkoepels met elkaar en je kunt gemakkelijk beslissen welke lichtkoepel het beste bij jou past.

De montageservice van Lichtkoepelgigant

Heb je een ronde lichtkoepel besteld? Dan kun je gebruik maken van de montageservice van Lichtkoepelgigant. Maak je gebruik van deze unieke service, dan hoef je de nieuwe lichtkoepel niet zelf te plaatsen. Je bespaart niet alleen tijd, maar weet bovendien zeker dat je nieuwe lichtkoepel op de juiste manier geplaatst wordt.

Wel hanteren wij enkele voorwaarden voor deze service. Het gaat om de volgende:

  • Het dak moet plat zijn.
  • Het dak moet goed toegankelijk zijn. Wij moeten deze met een ladder van maximaal 4 meter hoog kunnen bereiken. Vanaf de grond of vanaf een lager aangelegen dak of een dakopgang.
  • Hetdak mag niet rot zijn.
  • Je oude koepel wordt niet door onze experts afgevoerd.

Vragen over onze montageservice wat betreft de lichtkoepel plat dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ook bik lichtkoepels voor je monteren.