085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Een Bik lichtkoepel met 10 jaar garantie

Wilt u een Bik lichtkoepel aanschaffen? Dan zit u goed bij Lichtkoepelgigant. In ons grote assortiment vindt u lichtkoepels in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook als u specifiek op zoek bent naar een Bik lichtkoepel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestelt u uw Bik lichtkoepel bij ons, dan krijgt u altijd 10 jaar garantie op uw aankoop. Ook hoeft u bij ons nooit verzendkosten te betalen, profiteert u van een snelle levering en kunt u uw perfecte lichtkoepel uit een ruim assortiment hoogwaardige producten kiezen.

Ook bij Bik lichtkoepels uitgebreide service

Ook bij het bestellen van een Bik lichtkoepel heeft u profijt van alle service die wij leveren. Zo hebt u een Bik lichtkoepel (of ander product uiteraard) bijzonder snel in huis, veel sneller dan bij de meeste andere leveranciers. De bezorging is gratis. De vrachtauto waarmee wij de producten tot aan de deur bezorgen rijdt twee maal per week rond in Nederland. Hierdoor hoeft u maximaal maar 3 werkdagen te wachten totdat de artikelen geleverd worden. Wist u al dat wij ook in het bezit zijn van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg? Dit beschermt uw rechten als consument wanneer u online aankopen doet, en geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid altijd binnen 14 dagen een product zonder opgaaf van reden te kunnen retourneren.

Een Bik lichtkoepel: een aanwinst voor uw huis

Specifiek op zoek naar een Bik lichtkoepel? Dan slaagt u bij ons in uw zoektocht. Bik lichtkoepels gaan moeiteloos mee in de trend van duurzame materialen en een beter milieu. Ook met deze Bik lichtkoepels zorgt u er namelijk voor dat u overdag minder verlichting aan hoeft te hebben om toch goed te kunnen lezen of koken bijvoorbeeld. Een Bik lichtkoepel is te bestellen met meerdere schalen, hierdoor wordt de isolatiewaarde nog hoger en verliest u haast geen warmte. De Bik lichtkoepels zijn leverbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Kijk eens rond in ons assortiment en vind de Bik lichtkoepel die het best past in uw situatie.

Lichtkoepelgigant: uw lichtkoepel expert

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verkopen van vele verschillende lichtkoepels. Alle lichtkoepels die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Wij zijn er zo van overtuigd dat we hoogwaardige producten verkopen, dat u bij ons altijd 10 jaar garantie op uw aankoop krijgt. Ook als u een Bik lichtkoepel aanschaft, profiteert u van deze lange garantietermijn.

Daar komt nog bij dat wij uw lichtkoepel erg snel kunnen leveren. Onze vrachtauto rijdt twee keer per week rond in het hele land. Dit betekent dat u uw lichtkoepel altijd binnen enkele dagen geleverd krijgt. In het uiterste geval duurt het een week voor u uw lichtkoepel in huis heeft. Alleen als een product niet op voorraad is, duurt de levering iets langer. Ook goed om te weten: bij ons profiteert u altijd van een gratis verzending.

Meer daglicht in huis met een Bik lichtkoepel

Vrijwel iedere huis heeft een donkere kamer, ofwel een ruimte waar beduidend minder daglicht of zelfs helemaal geen natuurlijk licht binnen komt. Wilt u het woonklimaat van deze ruimte verbeteren? Dan kunt u de kamer verrijken met een Bik lichtkoepel. Door een Bik lichtkoepel in het dak te laten plaatsen, komt er beduidend minder daglicht in de betreffende ruimte. Dit maakt het veel prettiger om in de ruimte te vertoeven.

En wilt u niet alleen meer daglicht in de betreffende ruimte, maar wilt u de ventilatie bovendien verbeteren? Koop dan een Bik lichtkoepel met opstand. Met deze lichtkoepel komt er meer daglicht én meer frisse lucht in de kamer.

De voordelen van een Bik lichtkoepel

Bik lichtkoepels zijn erg populair. Dit is niet zo vreemd, want deze lichtkoepels hebben diverse voordelen.

De belangrijkste voordelen van Bik lichtkoepels, zijn de volgende:

  • De Bik lichtkoepels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Door ons ruime assortiment kunt u altijd wel een Bik lichtkoepel vinden die aan uw eisen voldoet.
  • De Bik lichtkoepels zijn van duurzame materialen gemaakt. Hierdoor hebben ze stuk voor stuk een lange levensduur.
  • De Bik lichtkoepels worden verkocht met meerdere schalen. Bestelt u een lichtkoepel met meerdere schalen, dan is de isolatiewaarde extra hoog. Dit betekent dat u geen warmte verliest door uw Bik lichtkoepel.

Daar komt nog bij dat een Bik lichtkoepel altijd geleverd wordt met een bijpassende opstand. Door ook de opstand van uw lichtkoepel zelf te kiezen, schaft u een koepel aan die het beste past bij uw woning. Deze lichtkoepel maximaliseert de hoeveelheid daglicht in uw huis.

Wilt u profiteren van de vele voordelen van een Bik lichtkoepel? Bekijk dan ons aanbod en bestel uw favoriet.

Hoge kwaliteit lichtkoepels van Bik

Een lichtkoepel van Bik is bijna elk dak in Nederland te vinden. Zij zijn de oudste leverancier van Nederland en hebben een unieke expertise op het gebied van lichtkoepels. De Bik lichtkoepels uit de daylight Technics serie zijn kwalitatief gezien de beste. Dit type lichtkoepel gaat voorop op het gebied van innovatie en met de universele maten zijn de lichtkoepels overal te monteren.

U kunt bij ons ook de volgende type lichtkoepels kopen: