085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Durft u niet zelf uw dak op? Of is het vervangen van een lichtkoepel niet aan u besteed? Wij bieden een lichtkoepel vervangservice.

Landelijke service

Wij bieden onze lichtkoepel vervangservice aan door heel Nederland. De lichtkoepel wordt eerst door ons speciale transport bij u thuis of op de klus bezorgd, u kunt hiervoor zelf een bezorgdag selecteren. Daarna komt onze monteur op het afleveradres om uw lichtkoepel te vervangen. Wij nemen vooraf contact met u op om een montageafspraak te maken. Tevens ontvangt u drie maanden garantie op de montageservice. Binnen deze periode mag u verwachten dat er geen klachten ontstaan die het gevolg zijn van de montage.

Vervangen

Wij vervangen lichtkoepels, wij zagen GEEN gaten in daken voor nieuwe lichtkoepels. Wij plaatsen dan ook geen opstanden.

Kosten

Voorrijkosten (landelijk) 100 euro
Per koepel rekenen wij 50 euro montagekosten, is de koepel groter dan 1250 mm is de montageprijs per koepel 80 euro.

Een kanttekening, als de bestelde koepel langer of breder is dan 1250 mm, is deze lastig door één man te tillen of te hijsen. Als er geen hulp door u als klant geboden kan worden, wordt er 75 euro extra in rekening gebracht.
Is een koepel niet op de normale wijze bevestigd, maar bijvoorbeeld met staaldraden aan het dak vastgemaakt, ook dan wordt er 75 euro extra in rekening gebracht.

Voorwaarden montage - Leest u deze aub goed door!

Wij zijn geen stuntmannen, we stellen wat voorwaarden aan het dak waarop wij een lichtkoepel vervangen:
- Het dak is plat en goed toegankelijk.
- Dak is met een ladder van 4 meter hoogte te bereiken. Kan het niet vanaf de grond, dan vanaf een (lager) aangelegen dak of dakopgang.
- De koepel is nog hanteerbaar, zie 'Kosten'.
- Het dak is niet rot. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan het dak doordat wij erop lopen.
- Is het dak om wat voor reden dan ook dusdanig ontoegankelijk dat wij ons werk niet kunnen uitvoeren, dan dienen opnieuw de montagekosten te worden betaald bij een nieuwe afspraak.
- Wij voeren oude koepels niet af.
- Wij kunnen een oude lichtkoepel niet zonder schade op een nieuw ventilatieraam plaatsen. Wij raden dit sterk af. 
- Als een lichtkoepel onverhoopt zit vast gekit, dan rekenen wij voor het losmaken 50 euro per te vervangen koepel extra.

BELANGRIJK:

  • Als u de koepel op de verkeerde maat heeft besteld, dan worden de kosten voor de montageafspraak volledig in rekening gebracht. Voor een nieuwe afspraak dienen wij opnieuw de montagekosten in rekening te brengen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de door u gemeten maten en eventueel door u aangebrachte beschadigingen waardoor de koepel niet valt te retourneren. Bekijkt u hier ons handige filmpje met de inmeethulp.
  • Als blijkt dat de koepel om wat voor reden dan ook niet kan worden geplaatst, dan worden de montagekosten volledig in rekening gebracht. 

Voor het plaatsen van een glazen vlakke lichtkoepel (zonder opstand) gelden de bovenstaande voorwaarden, echter benadrukken wij het volgende:
- Een vlakke glazen lichtkoepel is zwaar. Het dak moet daarom echt goed bereikbaar zijn. Moeten wij via een ladder, dan mag het dak niet hoger dan 3,5 meter zijn. Kan de glazen koepel niet via de trap of een ladder op het dak worden gebracht (te zwaar, te gevaarlijk), dan dient u ervoor te zorgen dat dit wel gaat. Wij kunnen dat op voorhand niet inschatten.

Ventilatieraam

Voor het plaatsen van een ventilatieraam kan het zijn dat u de oude lichtkoepel hierop geplaatst wilt hebben. Wij moeten de oude lichtkoepel vervangen om het ventilatieraam op de opstand te monteren. Vervolgens monteren wij de oude lichtkoepel op het ventilatieraam. Het is mogelijk dat uw huidige lichtkoepel beschadigd raakt. Wij kunnen hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen, de lichtkoepel kan reeds in slechtere staat zijn.

Weer

Wij willen ons werk altijd veilig doen. Staat er op de dag van montage een dusdanig harde wind dat wij ons leven niet zeker zijn, dan maken we een nieuwe afspraak. Wij kunnen in dat geval mogelijk bijkomende kosten niet voor ons rekening nemen.
Als wij een lichtkoepel omhoog moeten hijsen, dan is het van belang dat er geen heel harde wind staat. uiteindelijk willen wij het vervangen van uw lichtkoepel zonder schade uitvoeren.