085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel automatisch openen: Gratis montageservice

Lichtkoepelgigant verkoopt niet alleen vaste lichtkoepels, maar heeft ook een ruim assortiment lichtkoepels met motor die u kunt openen. Niet handmatig, maar met een handige afstandsbediening. Wilt u niet alleen een lichtkoepel aanschaffen om meer daglicht in huis te krijgen, maar ook voor een betere isolatie? Dan raden wij u aan een van onze automatisch openen lichtkoepels met motor te kopen.

Koopt u uw lichtkoepel bij Lichtkoepelgigant, dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Dit betekent dat wij uw nieuwe lichtkoepel voor u komen plaatsen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Twee redenen om een lichtkoepel motor te kopen

U kunt twee goede redenen hebben om een lichtkoepel met motor te kopen. De meeste mensen die een lichtkoepel aanschaffen, doen dit om meer daglicht te krijgen in hun woning. Heeft u ook een kamer in huis waar het altijd donker is? Dan kunt u altijd de lampen aanzetten, maar u kunt ook voor extra daglicht zorgen in de betreffende ruimte. Hier hoeft u enkel een voordelige lichtkoepel voor aan te schaffen bij Lichtkoepelgigant.

Daarnaast kunt u een lichtkoepel aanschaffen om de ventilatie in uw woning te verbeteren. Lichtkoepelgigant verkoopt niet alleen vaste lichtkoepels, maar ook lichtkoepels die u kunt openen. Als u wat frisse lucht in huis wil, zet u uw lichtkoepel gewoon open met uw lichtkoepel opener. Nu profiteert u van een goede en aangename ventilatie, voor een beter woonklimaat.

Een lichtkoepel elektrisch kopen

Lichtkoepelgigant heeft meerdere lichtkoepels elektrisch bediend in het assortiment. Een elektrische lichtkoepel wordt altijd met een afstandsbediening geleverd. Met deze afstandsbediening kunt u uw lichtkoepel elektrisch openen, voor een betere ventilatie in huis. Als u de lichtkoepel weer wil sluiten, gebruikt u de afstandsbediening nogmaals. Dit werkt erg gemakkelijk, ook voor de leek.

Een elektrische lichtkoepel is uiterst gebruiksvriendelijk. Wilt u deze lichtkoepel openen of sluiten, dan hoeft u hier geen enkele moeite voor te doen. U gebruikt de lichtkoepel opener op het gewenste moment en de lichtkoepel gaat open of juist dicht.

Enkelwandig, dubbelwandig, driewandig of vierwandig

Wij verkopen vier soorten lichtkoepels. Ten eerste kunt u ervoor kiezen een enkelwandig lichtkoepeltje aan te schaffen. Deze lichtkoepel bestaat uit één wand en wordt doorgaans in ruimtes als garages en tuinhuisjes geplaatst. Omdat de lichtkoepel uit één wand bestaat, kan hier kou en warmte van buiten doorheen komen. Daarom plaatst u deze lichtkoepel doorgaans niet in uw woning, maar in een ruimte als een garage of tuinhuisje.

De dubbelwandige lichtkoepel heeft twee wanden. Deze isoleert dan ook iets beter dan de enkelwandige lichtkoepel. De meeste mensen die een dubbelwandige lichtkoepel aanschaffen, laten deze in de garage of in de veranda plaatsen.

De driewandige lichtkoepel bestaat uit drie wanden. Deze isoleert nog beter dan de dubbelwandige koepel en wordt dan ook vaker in woningen geplaatst. U kunt deze lichtkoepel bijvoorbeeld in de woonkamer laten plaatsen, maar ook in de slaapkamer, in de keuken of in de hal. U kunt ze ook gebruiken als lichtkoepels plat dak!

De vierwandige lichtkoepel isoleert het beste. Deze lichtkoepel wordt doorgaans aangeschaft door mensen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Met deze lichtkoepel krijgt u meer daglicht in uw woning en kunt u uw huis goed ventileren, maar dan wel zonder uw energierekening te laten stijgen. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een vlakke lichtkoepel!