Een vlakke lichtkoepel: snel in huis met gratis verzending

Heb je een aanbouw met plat dak gerealiseerd? Dan kun je dit dak verrijken met een lichtkoepel. Zeker als er niet veel daglicht in de aangebouwde ruimte komt, bijvoorbeeld omdat deze ruimte kleine ramen heeft, is het aanschaffen van een lichtkoepel een goede investering.

Lichtkoepelgigant verkoopt verschillende soorten lichtkoepels. Wil je het platte dak verrijken met een vlakke lichtkoepel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel de nieuwe vlakke lichtkoepel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat deze snel verzonden wordt. Verzendkosten hoef je niet te betalen bij Lichtkoepelgigant.

Waarom een vlakke lichtkoepel?

Een vlakke lichtkoepel zorgt voor extra daglicht in de aanbouw met plat dak. Ben je erg tevreden met de aanbouw, maar vind je deze ruimte wel wat donker? Dan kun je in een vlakke lichtkoepel investeren. Als de zon schijnt, komt het zonlicht door de lichtkoepel in je aanbouw. Hierdoor is de ruimte beduidend lichter. En is het bewolkt? Dan komt er door de lichtkoepel toch een aardige hoeveelheid daglicht naar binnen.

Het is prettiger vertoeven in een ruimte met veel daglicht. Verblijf je nu niet zo graag in de aangebouwde ruimte, simpelweg omdat het hier een beetje donker en somber is? Dan kan een vlakke lichtkoepel het verschil maken.

Lichtkoepel vlak: PMMA of polycarbonaat?

Wij verkopen lichtkoepels van PMMA of polycarbonaat. Je bepaalt zelf welke lichtkoepel je aan wilt schaffen. Voor een gewone toepassing raden wij je aan een vlakke lichtkoepel van PMMA aan te schaffen. En wil je een lichtkoepel vlak laten plaatsen met een grote slagvastheid? Dan kun je beter een lichtkoepel van polycarbonaat kopen.

Lichtkoepels van PMMA zijn sterk genoeg voor een gewone toepassing. Alleen als je een extra slagvaste lichtkoepel vlak nodig heeft, is het noodzakelijk een lichtkoepel vlak van polycarbonaat aan te schaffen. Twijfel je tussen deze twee materialen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag de beste keuze te maken.

Een vlakke lichtkoepel bestellen

Bekijk de vlakke lichtkoepels in ons assortiment en kies je favoriet. Deze lichtkoepel vlak kun je direct bestellen. Wij sturen je vlakke lichtkoepel helemaal gratis naar jou toe. En wil je de lichtkoepel eerst bekijken? Kom dan naar ons magazijn in Werkendam, bezoek onze vestiging in Hoofddorp of ga naar onze werkplaats in Purmerend. Hier kun je onze lichtkoepels bekijken en de juiste lichtkoepel direct meenemen.

Wil je naar een van onze magazijnen komen? Neem dan eerst contact met ons op. Wij houden graag rekening met je bezoek.

Waar kan een vlakke lichtkoepel geplaatst worden?

Een vlakke lichtkoepel kan op verschillende plekken op het huis geplaatst worden:

 • Een hellend dak is geen probleem voor een vlakke lichtkoepel
 • Een plat dak is ideaal voor een lichtkoepel die vlak is
 • Een vlakke lichtkoepel kan ook aan de zijgevel van een huis geplaatst worden

Deze lichtkoepels kunnen ook op verschillende soorten daken geplaatst worden:

 • Daken met dakpannen
 • Rieten daken
 • Stalen daken
 • Sneldekkers

Snel en eenvoudig je vlakke lichtkoepel prijs berekenen en bestellen

Je kunt bij ons eenvoudig je lakke lichtkoepels bestellen. Je hoeft alleen maar het volgende in te vullen:

 1. Welk type materiaal je wilt
 2. Wat de afmetingen zijn
 3. Hoeveel wanden je wilt
 4. Welke kleur glas je wilt

Nadat je dit hebt ingevuld komt er een meteen een overzicht van de prijs.

Nadat je de bestelling hebt afgerond, kun je binnen drie werkdagen de nieuwe vlakke lichtkoepel verwachten. Onze vrachtwagen rijdt twee maal per week door het hele land om alle bestellingen af te leveren bij onze klanten. Als je op onze website een vlakke lichtkoepel of ander product zoals een ronde lichtkoepel of een bik lichtkoepel bestelt, ben je als consument volledig beschermd. Wij zijn in het bezit van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, waardoor je producten zonder problemen binnen 14 dagen kunt retourneren.

Een vlakke lichtkoepel retourneren

Heb je toch niet de juiste lichtkoepel vlak besteld? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Houd wel rekening met onze retourvoorwaarden:

 • Je mag de vlakke lichtkoepel enkel retourneren als deze in een redelijkerwijs onbeschadigde verpakking zit.
 • Je mag de vlakke lichtkoepel enkel retourneren als je de originele verpakking nog hebt.
 • Je mag de vlakke lichtkoepel enkel retourneren als deze geen gebruikssporen heeft.

Ook moet je zich altijd aan de retourtermijn van Lichtkoepelgigant houden. Dit betekent dat je de vlakke lichtkoepel binnen 14 dagen na aanmelding van het te retourneren product terugstuurt. Meer over ons retourbeleid, lees je op de website. Ook kun je de veelgestelde vragen raadplegen voor meer informatie over het retourbeleid.

Toe aan nog meer extra daglicht? Een lichtstraat ofwel een extra grote lichtkoepel biedt vele mogelijkheden!