Afdichtingsband voor lichtkoepels bestellen: snel én gratis geleverd

Het is erg belangrijk dat jouw nieuwe lichtkoepel een goede isolatie heeft. Met een goede isolatie voorkom je namelijk dat de warmte of juist de kou van buiten naar binnen komt. Een goed geïsoleerde lichtkoepel zorgt voor extra daglicht en eventueel extra ventilatie in huis, maar dan wel zonder jouw energierekening te laten stijgen.

Alle lichtkoepels van Lichtkoepelgigant zijn van uitstekende kwaliteit. Bestel je een dubbelwandige-, driewandige- of vierwandige lichtkoepel met afdichtband, dan profiteer je bovendien van een goede isolatie. Meer over onze afdichtband lichtkoepels, leest je op deze pagina.

Waarom een afdichtingsband lichtkoepel kopen?

Een afdichtband of afdichtingstape lichtkoepel wordt verrijkt met een extra onderdeel, namelijk een flexibele band. Deze band houdt de warmte en de kou van buiten tegen. Daarnaast voorkomt de band dat het gaat tochten in jouw woning door het plaatsen van een lichtkoepel. Door een afdichtband of afdichtingstape lichtkoepel aan te schaffen, krijg je meer daglicht in de woning. En dit zonder een stijging in jouw maandelijkse energiekosten.

Lichtkoepelgigant verkoopt enkel lichtkoepels met hoogwaardige afdichtingsband. De afdichtbanden van deze lichtkoepels houden de warmte en kou van buiten uitstekend tegen, zelfs bij extreme temperaturen.

Afdichtingsband voor de lichtkoepel opmeten

Wil je een afdichtingsband voor lichtkoepel aanschaffen? Dan moet je weten hoe groot deze lichtkoepel moet zijn. Je moet de maat van uw lichtkoepel zelf opmeten en doorgeven bij het plaatsen van een bestelling.

Heb je al een lichtkoepel en wil je deze vervangen? Dan hoef je enkel de dagmaat van jouw lichtkoepel op te meten. Dit doe je door de lichtkoepel afmetingen aan de binnenzijde van de opstand op te meten. Je kan dit van binnen doen, maar ook van buiten (op het dak).

He je nog geen lichtkoepel? Dan bestel je een afdichtingsband voor lichtkoepel met opstand. Dit betekent dat je niet de maat van uw nieuwe lichtkoepel op moet meten, maar de maat van de opstand van jouw lichtkoepel moet achterhalen. Dit doe je door de daksparing, ofwel het gat in het dak, nauwkeurig op te meten.

Jouw afdichtband lichtkoepel laten monteren

Heb je geen idee hoe je jouw afdichtband lichtkoepel moet monteren? Dan kan je gebruik maken van onze montageservice. Maak je gebruik van onze montageservice, dan sturen wij ervaren professionals naar je toe om jouw nieuwe lichtkoepel op hoog niveau te plaatsen.

Let op! Je kan enkel gebruik maken van onze montageservice als je jouw huidige lichtkoepel wil laten vervangen. Lichtkoepelgigant plaatst namelijk geen opstanden. Dit betekent dat je Lichtkoepelgigant niet kan inhuren voor het plaatsen van een nieuwe lichtkoepel, inclusief opstand.

De montageservice van Lichtkoepelgigant is niet gratis. Als je gebruik wil maken van deze service, betaal je de volgende kosten voor een licht- of dakkoepel plaatsen:

  • Voorrijkosten: €95,-
  • Montagekosten voor koepels die kleiner zijn dan 1250 millimeter: €25,- 
  • Montagekosten voor koepels die groter zijn dan 1250 millimeter: €65,- 

Goed om te weten: de voorrijkosten zijn in het gehele land hetzelfde. Het maakt dus niet uit waar je woont: je betaalt altijd €95,- voorrijkosten plus montagekosten als je gebruik wil maken van onze unieke montageservice. Wil je meer weten over onze lichtkoepel montageservice? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice per e-mail:  info@lichtkoepelgigant.nl  of telefonisch via: 085 - 210 23 54