085-2102354
ma - vrij: 9:00 - 21:00
zat: 9:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Afdichtingsband voor lichtkoepels bestellen: snel én gratis geleverd

Het is erg belangrijk dat uw nieuwe lichtkoepel een goede isolatie heeft. Met een goede isolatie voorkomt u namelijk dat de warmte of juist de kou van buiten naar binnen komt. Een goed geïsoleerde lichtkoepel zorgt voor extra daglicht en eventueel extra ventilatie in huis, maar dan wel zonder uw energierekening te laten stijgen.

Alle lichtkoepels van Lichtkoepelgigant zijn van uitstekende kwaliteit. En bestelt u een dubbelwandige-, driewandige- of vierwandige lichtkoepel met afdichtband, dan profiteert u bovendien van een goede isolatie. Meer over onze afdichtband lichtkoepels, leest u op deze pagina.

Waarom een afdichtingsband lichtkoepel kopen?

Een afdichtband of afdichtingstape lichtkoepel wordt verrijkt met een extra onderdeel, namelijk een flexibele band. Deze band houdt de warmte en de kou van buiten tegen. Daarnaast voorkomt de band dat het gaat tochten in uw woning door het plaatsen van een lichtkoepel. Door een afdichtband of afdichtingstape lichtkoepel aan te schaffen, krijgt u meer daglicht in uw woning. En dit zonder een stijging in uw maandelijkse energiekosten.

Lichtkoepelgigant verkoopt enkel lichtkoepels met hoogwaardige afdichtingsband. De afdichtbanden van deze lichtkoepels houden de warmte en kou van buiten uitstekend tegen, zelfs bij extreme temperaturen.

Uw afdichtingsband voor lichtkoepel opmeten

Wilt u een afdichtingsband voor lichtkoepel aanschaffen? Dan moet u weten hoe groot deze lichtkoepel moet zijn. U moet de maat van uw lichtkoepel zelf opmeten en doorgeven bij het plaatsen van een bestelling.

Heeft u al een lichtkoepel en wilt u deze vervangen? Dan hoeft u enkel de dagmaat van uw lichtkoepel op te meten. Dit doet u door de lichtkoepel afmetingen aan de binnenzijde van de opstand op te meten. U kunt dit van binnen doen, maar ook van buiten (op het dak).

Heeft u nog geen lichtkoepel? Dan bestelt u een afdichtingsband voor lichtkoepel met opstand. Dit betekent dat u niet de maat van uw nieuwe lichtkoepel op moet meten, maar de maat van de opstand van uw lichtkoepel moet achterhalen. Dit doet u door de daksparing, ofwel het gat in het dak, nauwkeurig op te meten.

Uw afdichtband lichtkoepel laten monteren

Heeft u geen idee hoe u uw afdichtband lichtkoepel moet monteren? Dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Maakt u gebruik van onze montageservice, dan sturen wij ervaren professionals naar u toe om uw nieuwe lichtkoepel op hoog niveau te plaatsen.

Let op: u kunt enkel gebruik maken van onze montageservice als u uw huidige lichtkoepel wil laten vervangen. Lichtkoepelgigant plaatst namelijk geen opstanden. Dit betekent dat u Lichtkoepelgigant niet kunt inhuren voor het plaatsen van een nieuwe lichtkoepel, inclusief opstand.

De montageservice van Lichtkoepelgigant is niet gratis. Als u gebruik wil maken van deze service, betaalt u de volgende kosten voor een licht- of dakkoepel plaatsen:

  • Voorrijkosten: 95 euro.
  • Montagekosten voor koepels die kleiner zijn dan 1250 millimeter: 25 euro.
  • Montagekosten voor koepels die groter zijn dan 1250 millimeter: 65 euro.

Goed om te weten: de voorrijkosten zijn in het gehele land hetzelfde. Het maakt dus niet uit waar u woont: u betaalt altijd 95 euro voorrijkosten plus montagekosten als u gebruik wil maken van onze unieke montageservice. Wilt u meer weten over onze lichtkoepel montageservice? Neem dan gerust contact met ons op.