Driewandige lichtkoepel: gratis afgeleverd

Een goed geïsoleerd huis met voldoende daglicht vind je meer dan belangrijk. Gelukkig is het dak al goed geïsoleerd. Het to-do lijstje wordt langzaam maar zeker korter. Nu rest nog de lichtkoepel. Jouw huidige lichtkoepel wil je vervangen voor een goed isolerende lichtkoepel. Kies voor een driewandige lichtkoepel. Dit is bij uitstek een ideale oplossing, want zo stroomt er extra daglicht naar binnen en blijft de ruimte goed geïsoleerd. Daarnaast is de driewandige lichtkoepel meer slagbestendig dan bijvoorbeeld een enkelwandige lichtkoepel.

Een lichtkoepel met drie wanden houdt warmte en geluid erg goed buiten het huis en laat daglicht in grote hoeveelheden binnen. Veel daglicht doet ieder mens goed. We voelen ons actiever, beter gehumeurd en het bespaart een hoop elektriciteitskosten.

Houd warmte en inbrekers buiten het huis

Een lichtkoepel driewandig staat bekend om de goede isolatie. In de winter blijft de warmte binnenshuis echt binnen. En in de zomer isoleert de lichtkoepel driewandig goed tegen de warmte. Maar wist je dat een driewandige lichtkoepel ook inbrekers beter buiten de deur houdt? Dankzij de drie dubbele lagen.

Wil je het risico op inbrekers verkleinen, dankan je het beste kiezen voor een driewandige lichtkoepel met slagvast polycarbonaat. Dit is tot wel 300x sterker dan glas. Acrylaat is ook een goede tweede optie, dit is 25x sterker dan glas.

Om de inbrekers helemaal geen schijn van kans te geven, zijn kleine lichtoplossingen ideaal. Denk dan aan een lichtbuis dak of een klein ventilatieraam.

Montageservice en meer voordelen

Een driewandige lichtkoepel kopen kan snel en voordelig bij de Lichtkoepelgigant. Je kan in het keuzemenu zelf bepalen of je voor acrylaat of polycarbonaat kiest, hoe groot de driewandige lichtkoepel wordt en wat voor soort glas erin komt.

Wist je dat je ook voor zonwerend glas kan kiezen voor welke lichtkoepel dan ook? Zo houd je tot wel 25% warmte buiten het huis.

Bestel uw driewandige lichtkoepel en profiteer van al onze voordelen op alle varianten van een koepelraam:

  • Gratis bezorging
  • Vakkundige montageservice
  • Scherpe prijzen