085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Light tube plat dak

Speciaal ontworpen voor het Nederlandse weertype is de light tube plat dak van Lichtkoepelgigant. Met een mooie binnenafwerking, (geluids)isolerende werking en toepasbaarheid op verschillende dakbedekkingen is de light tube plat dak een aanwinst voor iedere woning.

Zet uw woning eens in het zonnetje. Dat kan met de light tube plat dak. Met deze light tubes zorgt u ervoor dat de meest donkere ruimte in uw woning kan baden in zeeën van licht. Denk eens aan die sombere kelder of de wc waar u telkens wordt verblind door het felle kunstlicht. Ideaal is het wanneer deze ruimtes voorzien worden van ook maar een streepje daglicht. Met de light tube plat dak krijgt u geen streepje licht, maar fungeert de plafondplaat als een natuurlijke plafonniere die een overvloed aan daglicht de ruimte binnenbrengt. De light tube plat dak is aan de binnenkant voorzien van een reflecterende zilvercoating. Door het spiegelend effect van de zilvercoating is het mogelijk dat er veel daglicht wordt getransporteerd naar een ondergelegen ruimte. Zelfs wanneer het buiten bewolkt is.

Diverse light tubes

Bij Lichtkoepelgigant hebben wij diverse light tubes in ons assortiment. Zo beschikken wij over een:

 • Light tube voor een plat dak
 • Light tube voor een hellend dak

Light tube plat dak in verschillende formaten

De light tube plat dak zijn leverbaar in verschillende formaten. De configurator op de website van Lichtkoepelgigant stelt u in staat om zelf te bepalen welke uitvoering van de light tube plat dak u wilt. De light tube plat dak zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten.

Light tube plat dak met een diameter van Ø 25 cm

 • Kleinste diameter
 • Veel daglicht
 • Goede isolatiewaarden
 • Ideaal voor kleine ruimtes, zoals een hal, het toilet of een kleine badkamer

Light tube plat dak met een diameter van Ø 35 cm

 • Meest gekozen
 • Dubbele daglichtopbrengst ten opzichte van de Ø 25 cm light tube plat dak
 • Verlicht grote ruimtes in huizen en werkplekken, zoals een huiskamer of vergaderruimte

Wilt u genieten van een meer comfortabele woning? Dan is de duurzame light tube plat dak de daglichtoplossing die u nodig heeft. Meer licht zorgt voor een beter humeur, een hoger energielevel en een grotere gezondheid. En dan hebben we het niet gehad over uw financiële gezondheid. Met een kleine investering bereikt u met een light tube plat dak een groots effect. U hoeft immers minder snel kunstlicht aan te doen waardoor u beduidend meer energie bespaart. En dat dankzij de lichttube voor een plat dak.

Wilt u het iets groter aanpakken en is uw dak geschikt voor een andere oplossing? Een lichtkoepel zorgt bijvoorbeeld voor enorm veel extra daglicht. Daarnaast kunt u heerlijk naar buiten kijken. Dit geldt natuurlijk ook voor een ventilatieraam. Extra licht, frisse lucht én meer uitzicht.

Light tube plat dak bekijken in showroom

Bent u benieuwd naar de toepasbaarheid van een light tube plat dak op uw woning? Neem contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan onze showroom voor meer inzicht. Geen vraag is te gek voor onze experts van Lichtkoepelgigant.

Maak gebruik van onze montageservice

Een light tube plat dak kunt u zelf installeren. Of u kunt ervoor kiezen om tijd en moeite te besparen en onze monteurs de light tube plat dak te laten installeren. De kosten hiervoor zijn:

 • Montageservice voorrijkosten: €95,-
 • Montagekosten per product: €25,-