085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Zonwering lichtkoepel kopen: voor warmte -en lichtreductie

Meer licht in huis. Dat is toch wel één van de betere redenen voor het plaatsen van een lichtkoepel. Maar wat als u op sommige momenten toch behoefte heeft aan gedimd licht? Gelukkig hebben we daar een mooie oplossing voor. In de vorm van zonwering lichtkoepel. Bestel vandaag nog een zonwering lichtkoepel en creëer een knusse sfeer in een handomdraai. Met onze koepel-zonnedoek kunt u eenvoudig uw lichtkoepel dimmen.

We noemen ze nog maar even; de redenen waarom een lichtkoepel de perfecte toevoeging is voor elk huishouden:

  • Een groter oppervlakte licht in huis
  • Een lichtkoepel kan zelf beneden gelegen verdiepingen verlichten
  • Een lichtkoepel is kostenbesparend
  • Door een lichtkoepel creëert u optisch meer ruimte
  • Een lichtkoepel is geluidsdicht
  • Een lichtkoepel houdt uv-licht tegen

Zonwering lichtkoepel als duurzaam alternatief

Het plaatsen van een lichtkoepel is een duurzaam alternatief voor het aanzetten van kunstlampen. Naast het binnenhalen van meer licht, speelt de kostenbesparende werking van een lichtkoepel natuurlijk ook mee bij de aanschaf hiervan. Licht staat stipt op nummer 1 bij de keuze voor een lichtkoepel. Waar de werking van licht vroeger nog onderschat werd, wordt steeds duidelijk dat licht een positief effect heeft op ons functioneren. We werken prettiger, hebben een beter ingestelde biologische klok én meer energie. Toch kan een overdaad aan licht soms een stoorzender zijn. Zeker op een warme zomerdag waarbij de zonnestralen hinderlijk op het scherm van uw laptop komen. Op zo’n moment kunt u natuurlijk uw laptop pakken en ergens anders gaan zitten, maar prettiger is het wanneer een zonwering lichtkoepel ervoor zorgt dat u uw zicht weer terugkrijgt.

Wilt u extra licht, maar zo min mogelijk ruimte op het dak hiervoor benutten? Kies dan voor een lichtkoker. Met het speciale spiegelsysteem kan deze koker (diameter max. 35 cm) voor veel extra daglicht zorgen.

Houd warmte tegen door zonwering lichtkoepel

Bedrijven smeerden aan de buitenkant van de lichtkoepel nog wel eens kalk op het glas om de schittering van de zon tegen te houden. Een oplossing dat slecht tijdelijk werkt. Bovendien is het ook nog eens een slordig gezicht en houdt het te veel licht tegen. Dat kan niet de bedoeling zijn. De reden waarom lichtkoepels - ook wel dakkoepels genoemd - worden aangeschaft ís namelijk het binnenlaten van licht. Wij kunnen ons voorstellen dan een overdaad aan licht soms vermoeidheid in de hand werkt. Het is immers geen werkbare situatie als de zon het zicht op de laptop belemmerd. Daarom hebben wij zonwering voor lichtkoepels in ons assortiment. Een zonwering lichtkoepel houdt de schittering van de zon tegen en zorgt ervoor dat u er minder warm bijzit. Want, wist u dat een zonwering lichtkoepel naast dat hij het licht met 60-70% doorlaat ook nog eens de warmte met 60-70% reduceert.

Soorten zonwering lichtkoepel

Bekijkt u ons assortiment, dan ziet u dat het mogelijk is om een zonwering lichtkoepel aan te schaffen in de volgende maten:

  • Een witte zonwering lichtkoepel bolvormig vierkant 80x80cm tot maar liefst 190x190 cm
  • Een witte zonwering lichtkoepel bolvormig rechthoekig 70x100cm tot wel 100x280 cm

Bestel vandaag nog deze zonwering lichtkoepel voor een prettiger diffuus licht en geniet van een knusse woonkamer of slaapkamer. Zorg er wel voor dat de zonwering lichtkoepel overeenkomt met de lichtkoepels afmetingen.