085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Wat kost een dakkoepel?

Wilt u een dakkoepel kopen? Dan is het wel zo prettig om van tevoren al te weten wat u in uw lichtkoepel moet investeren. Helaas is de vraag ‘wat kost een dakkoepel?’ niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Dit komt omdat de kosten van een dakkoepel afhankelijk zijn van diverse factoren.

Op deze pagina leest u hier meer over. Ook leest u hoe u de totale kosten van uw dakkoepel kunt berekenen. Lees de informatie op deze pagina door en u weet precies waar u aan toe bent als u in een lichtkoepel besluit te investeren.

De kosten van een dakkoepel

De kosten van een dakkoepel zijn afhankelijk van diverse factoren. Dit zijn onder andere de volgende zaken:

 • De diameter van de lichtkoepel, ofwel de grootte van de lichtkoepel.
 • De vorm van de lichtkoepel.
 • Het materiaal van de lichtkoepel.
 • Het aantal wanden van de lichtkoepel.

Verder wordt uw lichtkoepel duurder als u deze verrijkt met een opstand voor extra ventilatie. En wilt u een inbraakwerende lichtkoepel aanschaffen? Houd dan ook rekening met extra kosten. Inbraakwerende lichtkoepels zijn namelijk altijd duurder dan standaard lichtkoepels.

De prijs van uw dakkoepel berekenen

Natuurlijk wilt u weten hoeveel u moet betalen om een lichtkoepel in uw dak te laten plaatsen. Gelukkig kunt u de totaalprijs van uw dakkoepel eenvoudig en snel berekenen op onze website.

Dit doet u als volgt:

 • Kies wat voor soort lichtkoepel u aan wil schaffen. U kunt het totale aanbod lichtkoepels op onze website bekijken.
 • Kies het materiaal van de lichtkoepel.
 • Kies de diameter van de lichtkoepel.
 • Kies het aantal wanden voor uw lichtkoepel.
 • Kies de kleur van het glas.

Als u al uw voorkeuren heeft ingevuld, krijgt u direct te zien wat de totaalprijs van uw lichtkoepel is. Vindt u deze prijs te hoog? Dan kunt u uw voorkeuren aanpassen om de prijs ietwat te verlagen. Kiest u bijvoorbeeld een goedkopere materiaalsoort, dan wordt uw lichtkoepel vanzelf goedkoper.

Bent u tevreden met de prijs? Dan kunt u uw lichtkoepel direct bestellen in onze online shop.

De verzendkosten van Lichtkoepelgigant

De prijs die u te zien krijgt als u de kosten van uw lichtkoepel berekent, gaat niet omhoog door kosten voor verzending. Wij rekenen namelijk nooit verzendkosten op onze producten. Ook niet als u aan de andere kant van het land woont en de pakketbezorger een grote afstand moet afleggen om uw lichtkoepel thuis te bezorgen.

Haalt u uw lichtkoepel liever in een van onze showrooms op? Dan is dit ook mogelijk. Ook dit is uiteraard helemaal gratis.

De montagekosten van Lichtkoepelgigant

Wilt u een nieuwe daglichtbuis of lichtkoepel kopen en door onze experts laten plaatsen? Houd er dan rekening mee dat u montagekosten moet betalen. Wij hanteren de volgende kosten voor onze montageservice:

 • Landelijke voorrijkosten: 95 euro.
 • Montagekosten per lichtkoepel: 25 euro.

Is uw luchtkoepel groter dan 1250 millimeter? Dan betaalt u 65 euro montagekosten per lichtkoepel. Bestelt u een grotere lichtkoepel in onze online shop, dan gaan de montagekosten dus iets omhoog. Het is goed hier rekening mee te houden.

Kom hier erachter wanneer je een dakkoepel moet vervangen!