Lichtkoepel woonkamer: Gratis thuis bezorgd!

De woonkamer is het kloppende hart van het huis. Hier worden gasten ontvangen, verjaardagen gevierd en uitgerust na een drukke dag. Juist daarom is het belangrijk dat deze ruimte er levendig en prettig uitziet. Hoe kunt u de woonkamer er extra bruisend uit laten zien? Heel simpel: door een lichtkoepel woonkamer aan te schaffen.

Een lichtkoepel woonkamer zorgt voor extra daglicht in huis. Een eenmalige investering waar u tientallen jaren plezier van kunt hebben. Een lichtkoepel woonkamer kunt u op het platte dak installeren wanneer u bijvoorbeeld in een bungalow woont of wanneer uw woonkamer een plat dak heeft.

Verschillende materialen

De lichtkoepel in de woonkamer zijn in verschillende materialen te bestellen. Zo kunt u kiezen uit de verschillen materialen:

  • Acrylaat
  • Polycarbonaat

Het voordeel van acrylaat is dat het tot wel 25x sterker is dan glas. Polycarbonaat is nóg sterker dan glas, wel 300x sterker. Wilt u voorkomen dat inbrekers door de lichtkoepel woonkamer naar binnen dringen, dan het type materiaal één van de factoren die het inbrekers bemoeilijken.

Heeft u wel behoefte aan meer daglicht, maar wilt u een zo klein mogelijke aanpassing aan het dak? Kies dan voor een lichtbuis. Dankzij een special spiegelsysteem komt er zeeën aan daglicht binnen via buis van minder dan 35 cm.

Zonwerende lichtkoepel in de woonkamer

Meer licht in de woonkamer dankzij een lichtkoepel, ideaal. Dat vooropgesteld. Toch kan het behoorlijk warm worden wanneer de lichtkoepel woonkamer groot van formaat is en niet van zonwerend glas is gemaakt.

Zonwerend glas op de lichtkoepel woonkamer, dat houdt de warmte tot wel 25% tegen. Dat is al een forse daling. De lichtkoepel kunt u nog beter isoleren tegen warmte door een meerwandige lichtkoepel aan te schaffen. Een driewandige of vierwandige lichtkoepel zorgt bijvoorbeeld al voor een zeer goede isolatie van warmte in de zomer en kou in de winter.

Geniet optimaal van uw lichtkoepel woonkamer door de juiste lichtkoepel (dakkoepel) aan te schaffen. Vergelijk daarom het ene type lichtkoepel woonkamer met het andere type. Wij adviseren u graag over de lichtkoepels in de woonkamer.