Lichtkoepel eetkamer: inclusief gratis levering!

De eetkamer is een van de meest belangrijke plekken in huis. In de meeste gezinnen in ieder geval. En wat is er nu belangrijk in veelgebruikte ruimtes? Juist. De hoeveelheid licht. Zorg voor extra daglicht door een lichtkoepel eetkamer te plaatsen op het platte dak. Door extra daglicht binnen te laten door een lichtkoepel eetkamer, creëert u een natuurlijke sfeer in huis. Geen onnodige lampen aan. Geen extra energiekosten.

Wist u dat daglicht de mens meer dan goed doet? Daglicht zorgt ervoor dat we ons prettiger en energieker voelen. Het lichaam wordt als het ware extra in de aan-modus gezet. Misschien merkt u zelf heel goed het verschil tussen een donkere ruimte en een lichte ruimte. Natuurlijk daglicht, dat is meer dan gewenst in een eetkamer. Laat natuurlijk daglicht toe. Plaats een lichtkoepel in de eetkamer.

Zo kiest u de juiste lichtkoepel eetkamer

Extra daglicht in huis, wie wilt dat niet? Met een lichtkoepel eetkamer zorgt u voor een frisse en energieke uitstraling. Ontvangt u op een zomerse avond visite? Grote kans dat u dan pas laat de lampen aan hoeft te doen. Een lichtkoepel eetkamer zorgt namelijk voor ontzettend veel extra daglicht in huis.

Hoe kiest u nu de juiste lichtkoepel eetkamer?

  • Kies de juiste vorm lichtkoepel
  • Kies het gewenst materiaal
  • Bepaal de juiste afmeting
  • Voer het gewenste aantal wanden in
  • Bepaal het kleur glas

Niet alle daken zijn geschikt voor een lichtkoepel eetkamer. Kies in dat geval voor een lichtbuis. Dankzij een speciaal spiegelreflexiesysteem komt er veel extra daglicht de eetkamer binnen.

Tips om de warmte tegen te houden

Een lichtkoepel eetkamer - ook wel dakkoepel genoemd - kan behoorlijk wat warmte aantrekken in de zomer of juist warmte van binnen het huis loslaten in de winter. Zorg voor een goed geïsoleerde lichtkoepel eetkamer door voor dubbelwandig glas te kiezen. Een enkelwandige lichtkoepel isoleert veel minder goed dan een driewandige of vierwandige lichtkoepel eetkamer.

Wilt u de zon zo veel mogelijk buiten het huis houden in de zomer? Een lichtkoepel in de eetkamer met zonwerend glas houdt voor maar liefst 25% van de zonnewarmte tegen. Dit scheelt aanzienlijk. Wanneer u in de gelegenheid bent om eenvoudig en veilig het platte dak van de eetkamer te betreden, dan is een zonnedoek ook een prettige oplossing om de warmte buiten het huis te houden. Deze zonnedoek kunt u heel eenvoudig over de lichtkoepel eetkamer leggen.

Een lichtkoepel kopen? Bij LichtkoepelGigant profiteer je van gratis bezorging!