085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Koepelraam: extra daglicht + gratis verzending

Of het nu zomer is of winter, zonlicht is altijd welkom. Daglicht doet namelijk iets met onze stemming. We voelen ons veel actiever en vrolijker dan wanneer we in een donkere, sombere ruimte zijn. Daarom is het tijd om voor extra daglicht in huis te zorgen.

De ori├źntatiefase heeft u al gehad of u zit er net middenin. Maar het fenomeen koepelraam heeft uw enthousiasme gewekt. Een koepelraam ziet er niet alleen superluxe uit, maar het heeft dus ook enorm veel voordelen. Zomaar een greep uit de reeks voordelen van koepelramen:

  • Extra daglicht
  • Luxe uitstraling
  • Bespaart energiekosten
  • Daglicht activeert ons brein

Zo vindt u het juiste koepelraam

Raamkoepels - ook wel een lichtkoepel genoemd - zijn er in allerlei soorten en maten. Om te voorkomen dat u door de bomen heen het bos niet meer ziet, geven wij u een paar handige handvatten. Denk eens na over de volgende punten en kom zo een paar stappen dichter bij de ideale raamkoepel:

  • De vorm: koepelramen zijn er in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen uit een rechthoekig koepelraam, een rond koepelraam, een vierkant koepelraam of een piramide koepelraam.
  • Afmeting: Klein of groot koepelraam, bij ons vindt u allerlei formaten. De kleinste is 40x40cm en de grootste is 250x250cm.
  • Soort glas: kies voor een raamkoepel van glas, acrylaat of polycarbonaat.
  • Kleur glas: Wanneer u speciale wensen heeft voor de kleur van het glas, dan bent u bij de Lichtkoepelgigant aan het juiste adres. Kies voor helder glas, opaal glas of zonwerend glas.
  • Aantal wanden: hoe dikker de wanden, hoe beter de isolatie. Wij hebben enkelwandige koepelramen in ons assortiment, maar ook dubbelwandig, driewandige en vierwandige
  • Ventilatie: frisse lucht in huis altijd welkom. Daarom heeft u de keus uit een koepelraam met of zonder ventilatieopstand.

Heeft u een koepelraam op het zuiden? Dan kan het zeker in de zomer behoorlijk warm zijn. Een uitkomst is dan de lichtkoepel zonwering

Soms hebben we even geen zin in een relatief grote ingreep. Een lichtbuis is dan een ideale oplossing. Met een diameter van 25 cm zorgt de lichtbuis voor extra daglicht dankzij het spiegelsysteem.

Profiteer van onze montageservice

Een raamkoepel monteren kan wel eens een klus zijn. Het dak op met het zware gevaarte en het dan ook nog eens juist installeren. Misschien schudt u al bij voorbaat uw hoofd. Goed nieuws: wij komen graag bij u langs om de raamkoepel te vervangen. Onze vakkundige monteur heeft dit in een handomdraai voor elkaar.

Let op, wij vervangen alleen een koepelraam en bewerken dus niet uw dak.