085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Wat kost een daglichtbuis?

Wilt u een daglichtbuis kopen? Dan is het wel zo prettig om te weten wat u in deze speciale lichtbuis moet investeren. Lichtkoepelgigant verkoopt twee soorten daglichtbuizen. In dit artikel leest u wat de kosten van deze twee daglichtbuizen bedragen. Door onderstaande informatie door te lezen, weet u precies waar u aan toe bent als u besluit een daglichtbuis bij Lichtkoepelgigant te kopen.

Een daglichtbuis voor een plat dak

Heeft u een plat dak? Dan kunt u een daglichtbuis vervangen voor een goede prijs. Goed om te weten: onze daglichtbuizen worden vaak met korting verkocht. Dit betekent dat u profiteert van een extra scherpe prijs.

Let op: de prijs die wordt weergeven is altijd de minimale prijs. Deze prijs kan hoger worden als u een grotere daglichtbuis neemt, uw daglichtbuis verrijkt met een plafonniere of uw daglichtbuis verrijkt met een verlengbuis. Geef op onze website aan wat voor daglichtbuis u wil bestellen en u ziet direct wat de totale prijs van uw daglichtbuis is.

Een daglichtbuis voor een hellend dak

Heeft u een hellend dak? Dan kunt u ook een hoogwaardige daglichtbuis aanschaffen bij Lichtkoepelgigant. Goed om te weten: ook onze daglichtbuizen voor hellende daken worden vaak met korting verkocht. Met een beetje geluk bent u minder kwijt dan de minimale prijs.

Let op: bovenstaande prijs is de minimale prijs van een daglichtbuis voor een hellend dak. De prijs van uw daglichtbuis kan hoger worden als u een grotere buis neemt, als u deze verrijkt met een plafonniere of als u deze verrijkt met een verlengbuis. Geef op onze website aan wat voor daglichtbuis u wil bestellen en u ziet direct wat uw totale daglichtbuis prijs is.

De verzendkosten van Lichtkoepelgigant

Bij Lichtkoepelgigant hoeft u nooit verzendkosten te betalen. Het maakt niet uit waar u ergens woont: binnen Nederland nemen wij de verzendkosten altijd voor onze rekening. Er komen dus nooit verzendkosten bij op uw daglichtbuis factuur.

De montagekosten van Lichtkoepelgigant

Wilt u uw daglichtbuis niet zelf monteren? Dan kunt u gebruik maken van onze montageservice. Wel moet u hier extra kosten voor betalen.

Het gaat om de volgende kosten:

  • Voorrijkosten: 95 euro.
  • Montagekosten: 25 euro.

De voorrijkosten en montagekosten zijn in het hele land hetzelfde. Dit betekent dat u bij Lichtkoepelgigant altijd dezelfde kosten betaalt als u gebruik wil maken van onze montageservice. Gebruikt u onze montageservice niet, dan bezorgen wij uw lichtkoepel of daglichtbuis gratis thuis. In dit geval heeft u naast de daglichtbuis kosten, geen extra kosten.

Wij kunnen uw daglichtbuis enkel vervangen. Het is niet mogelijk een nieuwe daglichtbuis te plaatsen, zonder dat hier al ruimte voor aanwezig is in uw dak. Meer weten over onze voorwaarden voor montage? Neem dan gerust contact met ons op.