Rechthoekige lichtkoepel: gratis bezorging!

Heeft u weinig licht in huis? Zorg dan voor een rechthoekige lichtkoepel: een prettige en snelle oplossing voor het binnenlaten van meer daglicht. Daglicht heeft een positief effect op onze productiviteit en gezondheid. Bewezen is zelfs dat mensen het gelukshormoon serotonine aanmaken wanneer we in aanraking komen met zon- of daglicht. Reden genoeg om bij LichtkoepelGigant uit een ruim gamma een lichtkoepel aan te schaffen.

Rechthoekige lichtkoepels kunnen gemaakt zijn van glas, acrylaat of polycarbonaat. Voor elk materiaal valt iets te zeggen:

  • Glas Glazen rechthoekige lichtkoepels hebben als voordeel dat ze een goede geluidsisolatie bieden. Daarnaast beschermen deze rechthoekige lichtkoepels ons tegen regen, kou en wind en laat het daglicht door.
  • Acrylaat Sterker materiaal dan glas is acrylaat. Rechthoekige lichtkoepels, uitgevoerd in acrylaat, zijn tien keer slagvaster dan rechthoekige lichtkoepels uitgevoerd in glas. Acrylaat rechthoekige lichtkoepels laten het daglicht goed door en zijn goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden.
  • Polycarbonaat Polycarbonaat rechthoekige lichtkoepels zijn zeer sterk. Dit materiaal is slag- en stootvast en is wel 300 keer sterker dan glazen koepels. Bovendien zijn polycarbonaat rechthoekige lichtkoepels brandveilig, werken ze preventief tegen inbraak en zijn ze bestand tegen uv-licht.

Verschillende uitvoeringen rechthoekige lichtkoepels

Naast de variatie in materiaal is er ook variatie in de uitvoering. U kunt kiezen uit transparante modellen of voor modellen met een matte tint. Denk hierbij aan:

  • Rechthoekige lichtkoepels uitgevoerd in helder materiaal. Met een transparant model zorgt u voor een natuurlijke lichtinval
  • Rechthoekige lichtkoepels uitgevoerd in opaaltint. Een matte lichtkoepel zorgt voor meer warmtewering tijdens warme dagen.
  • Zonwerende rechthoekige lichtkoepels

De rechthoekige lichtkoepels van LichtkoepelGigant zorgen allen voor een stukje welbevinden. Door het binnenlaten van daglicht in diverse ruimtes in huis voelen we ons energieker en komt er meer uit onze handen. LichtkoepelGigant heeft allerlei lichtkoepels in het assortiment. De taak aan uw om de juiste lichtkoepel rechthoekig te kiezen voor de ruimte waar u meer daglicht wenst.

Niet elke ruimte is geschikt voor elke lichtkoepel. Zorg dat u de rechthoekige lichtkoepel past bij de ruimte die u wil verlichten. Zo worden er andere eisen gesteld aan rechthoekige lichtkoepels voor woningen dan voor rechthoekige lichtkoepels voor schuren of tuinhuisjes.

Is het dak niet geschikt voor een rechthoekige lichtkoepel omdat het bijvoorbeeld te groot is? Dan is een ventilatieraam of - nog kleiner - een lichtkoker een handige oplossing.

Laat onze vakman uw rechthoekige lichtkoepel installeren

Een vakman werkt met de beste materialen en kan u het beste advies geven over alles wat met rechthoekige lichtkoepels te maken heeft. Voor het vlekkeloos installeren van uw lichtkoepel rechthoekig kunt u gebruik maken van de montageservice van LichtkoepelGigant. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het installatiewerk zelf uit te voeren.

Op de pagina ‘inmeethulp’ kunt u handige instructiefilmpjes vinden voor het monteren van de lichtkoepel rechthoekig. Onze experts laten hier duidelijk ziet hoe het werkt en waar u op moet letten bij het monteren van uw rechthoekige lichtkoepel.