Polycarbonaat lichtkoepel in het zonnetje

Op welke manier zorgt u voor een ruimte in uw woning waarbij u zich prettig voelt? Natuurlijk kunt u de wanden voorzien van een nieuw kleurtje, nieuwe accessoires aanschaffen of een hoekje aan te kleden met fleurige kussens voor meer levendigheid in huis. Dit haalt echter pas iets uit wanneer de kleuren van al deze extra’s mooi uitkomen. Kleur komt beter uit in een ruimte waar daglicht de boventoon voert. Is de ruimte donker – bijvoorbeeld omdat het raam gericht is op het noorden – dan is het verstandig om naast een raam voor ene extra daglichtoplossing te kiezen. Denk eens aan een polycarbonaat lichtkoepel.

Voordelen polycarbonaat lichtkoepel

Bij LichtkoepelGigant vindt u diverse polycarbonaat lichtkoepels tegen een scherpe prijs. Polycarbonaat lichtkoepels hebben enkele voordelen ten opzichte van lichtkoepels gemaakt uit ander materiaal:

 • Polycarbonaat lichtkoepels bestaan altijd uit een uv-beschermende coëxtrusielaag. Door deze laag blijft de koepel haar kleur en daglichttransmissie behouden.
 • Polycarbonaat lichtkoepels wordt ook wel pantserkoepel genoemd. Dit komt door de extreem hoge slagvastigheid. De slagvastigheid van polycarbonaat lichtkoepels is wel 250 keer hoger dan glas. Slagvastigheid is een maatbepaling voor het vermogen van materiaal om zowel schol- als slagenergie te absorberen zonder defect te gaan.
 • Polycarbonaat lichtkoepels zijn gemaakt van inbraakwerend materiaal en werken preventief tegen diefstal en inbraak.

Vindt u ventilatie in huis én daglicht belangrijk? Kies voor een ventilatieraam. Een eenvoudige oplossing voor meerdere wensen.

Polycarbonaat lichtkoepels in diverse soorten en maten

Deze slagvaste pantserkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen. Zo is het mogelijk om een Original lichtkoepels aan te schaffen of een inbraakwerende lichtkoepel. Beide koepels zijn uit te voeren in polycarbonaat. Daarbij kunt u bepalen welke vorm uw grootste voorkeur heeft. U heeft de keuze uit:

 • Vierkante polycarbonaat lichtkoepels (inbraakwerend en Original)
 • Rechthoekige polycarbonaat lichtkoepels (inbraakwerend)
 • bolvormig vierkante polycarbonaat lichtkoepels
 • bolvormig ronde polycarbonaat lichtkoepels
 • bolvormig rechthoekige polycarbonaat lichtkoepels
 • piramidevormig vierkante polycarbonaat lichtkoepels
 • piramidevormige polycarbonaat lichtkoepels

Waarom een polycarbonaat lichtkoepel van LichtkoepelGigant?

U heeft meer dan voldoende keuze uit onze collectie als het gaat om polycarbonaat lichtkoepels. Er zit gerust een variant bij die u het meeste aanspreekt. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan is de kans groot dat uw maximaal een week op uw bestelling hoeft te wachten. Dit komt omdat wij vele polycarbonaat lichtkoepels op voorraad hebben. Naast een snelle verzending profiteert u van meer voordelen wanneer u een polycarbonaat lichtkoepel bij LichtkoepelGigant bestelt:

 • U heeft recht op een garantie van 10 jaar op uw polycarbonaat lichtkoepel
 • Na aankoop heeft u 14 dagen bedenktijd
 • De meest scherpe prijs voor polycarbonaat lichtkoepels
 • U kunt gebruik maken van onze inmeet- en montageservice

Deze ideale services gelden natuurlijk ook voor onze andere producten. Is uw dak om welke reden dan ook niet geschikt voor een grote lichtkoepel? Een lichtkoker zorgt voor extra daglicht en heeft een diameter van slechts 25 cm. Klein, maar heel erg fijn.

Maak gebruik van onze montageservice

Een lichtkoepel polycarbonaat is populair vanwege de hoge slagvastigheid. Heeft u op het moment al een lichtkoepel, maar is deze toe aan vervanging? Bestel een polycarbonaat lichtkoepel en laat deze door onze vakkundige monteurs installeren. Zij installeren, verwijderen en vervangen enkel de lichtkoepel polycarbonaat. Het dak wordt dus niet bewerkt.