085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtpijp: gratis bezorging

U kijkt de schemerige ruimte op zolder eens rond. Somber, te weinig daglicht. Ongemerkt wordt deze ruimte veel minder gebruikt dan de andere kamers in het huis waar wél veel daglicht is. Dat is natuurlijk niet nodig. De Lichtkoepelgigant heeft hier een ideale oplossing voor.

Meer daglicht op zolder is iets wat u al langere tijd graag zou willen. Met een lichtpijp is dit eenvoudig te realiseren. Een lichtpijp is geschikt voor elk plat dak of hellend dak. De lichtpijp is slechts een kleine aanpassing aan het dak, maar brengt toch veel extra daglicht in uw kamer.

Hoe werkt een lichtpijp?

Via de lichtpijp - ook wel lichtbuis genoemd - komt het zonlicht binnen. Het zonlicht stroomt via de pijp naar beneden. Het zonlicht wordt vervolgens gereflecteerd dankzij de hoge spiegelwaarde aan de binnenkant van de pijp. De goed geïsoleerde lichtpijp brengt op natuurlijke wijze het daglicht in huis. Ideaal. Want voor een lichtpijp zijn geen grote aanpassingen nodig en toch wordt de donkere kamer omgetoverd tot een mooi verlichte zolderkamer. Met natuurlijk daglicht.

Alle voordelen op een rijtje

Een lichtpijp dak kopen brengt allerlei voordelen met zich mee. Allereerst natuurlijk dat zeeën aan natuurlijk daglicht dat naar binnen stroomt via de lichtpijp. Zo wordt de kamer heerlijk licht. Welke voordelen brengt een lichtpijp nog meer met zich mee?

  • Extra natuurlijk daglicht in huis
  • Stralingwarmte en UV-straling wordt tegengehouden
  • Geluiden van buitenaf worden gedempt
  • Eenvoudig te installeren

Wilt u het groter aanpakken? Dan is een lichtkoepel kopen een goede optie. Zo ontvangt u én extra licht én kunt u heerlijk naar de sterrenhemel staren.

Profiteer van al onze voordelen

Van een sombere kamer naar een zonovergoten kamer. Een kamer vol natuurlijk daglicht is iets wat ieder mens kan waarderen. Brengt extra daglicht in uw huis met de lichtpijp. Een lichtpijp is geschikt voor ieder plat en hellend dak.

Wilt u de lichtpijp laten monteren? Maak gebruik van onze montageservice. Onze vakmensen installeren professioneel de lichtpijp op uw dak. U hoeft hierdoor niet het dak op te klimmen. Dat scheelt weer veel tijd en moeite.

Voor veel mensen is frisse lucht ook een belangrijk item. Sla twee vliegen in één klap, schaf een ventilatieraam aan!