085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel uitbouw: gratis thuis afgeleverd

Extra ruimte én extra daglicht. Dat klinkt echt als de ultieme droom voor het creëren van een droomhuis. Ziet u het al voor zich: op een zonovergoten lentedag met een boek op schoot en een mok thee op de bijzettafel. Heerlijk. Extra daglicht is te creëren met een lichtkoepel in uitbouw. Een uitbouw lichtkoepel schept licht en ruimte in uw woning. Zelfs op een bewolkte dag kunt u uw boek lezen zonder een lichtje aan te zetten. Dankzij de lichtkoepel met uitbouw.

Wilt u extra frisse lucht, dan is dat ook mogelijk. Met enige regelmaat moet de woning natuurlijk doorgelucht worden. Door de deuren van de uitbouw en de lichtkoepel uitbouw met ventilatie open te zetten, krijgt de wind de vrije loop. In een mum van tijd is de woonkamer of keuken doorgelucht. U kunt kiezen tussen een lichtkoepel uitbouw met normale opstand of met een ventilatieopstand. Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen.

Kies de juiste lichtkoepel

Lichtkoepel in uitbouw zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Weet u al in welk formaat u een lichtkoepel uitbouw zoekt? Wij verkopen lichtkoepels van verschillende formaten. Ook het type glas kunt u zelf bepalen. De lichtkoepels in uitbouw zijn beschikbaar in kunststof, glas en inbraakwerend glas.

Een uitbouw lichtkoepel kunt u samenstellen zoals u het wilt. Wat u zoals zelf kunt bepalen?

  1. Het materiaal
  2. De afmetingen
  3. Het aantal wanden
  4. Kleur glas
  5. Soort opstand

Per onderwerp kunt u uit een aantal opties kiezen. Stapje voor stapje wordt de lichtkoepel in uitbouw gevormd naar uw wensen.

Extra daglicht is een heel prettig gegeven. Maar niet alle daken zijn hiervoor geschikt. Een lichtkoker kan vaak een handige oplossing zijn. Toch extra daglicht en daarnaast neemt het niet meer dan 25 cm in beslag. Wilt meer daglicht, meer uitzicht én frisse lucht, maar heeft u weinig ruimte beschikbaar op het dak? Een ventilatieraam is al vanaf 40x40 te bestellen bij de LichtkoepelGigant.

Profiteer van al onze voordelen

Wilt u een lichtkoepel in uitbouw kopen, profiteer dan direct van al onze voordelen:

  • Gratis bezorging
  • Deskundig advies
  • Breed assortiment lichtkoepels
  • Scherpe prijzen