085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel slaapkamer: inclusief verzending!

Een oase aan licht in de slaapkamer dankzij de lichtkoepel, dat klinkt bijna als een droom. Maar als een lichtkoepel ook in de aanbouw of woonkamer geplaatst kan worden, waarom dan niet een lichtkoepel slaapkamer? Het enige wat nodig is, is een plat dak.

Heerlijk, om in de ochtend te genieten van een extra zonovergoten dag. Met een lichtkoepel slaapkamer kunt u nóg beter zien of uw outfit van vandaag wel matcht. Extra daglicht zonlicht geeft daarnaast een extra fris en optisch vergrotend gevoel. De slaapkamer oogt veel ruimer door het vele zonlicht. Met een goed humeur wakker worden? Dat kan met de lichtkoepel slaapkamer.

Op het platte dak een lichtkoepel slaapkamer plaatsen, dat is een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. De moderne en verfrissende uitstraling geeft u weer energie voor de hele dag die voor u ligt. Bij het bestellen van de lichtkoepel slaapkamer kunt u zelf aangeven wat voor lichtkoepel slaapkamer u wilt.

Dit zijn de opties voor een lichtkoepel slaapkamer:

  • Type: kunststof, glas of inbraakwerend
  • Vorm: bolvorming vierkant, bolvormig rond, bolvorming rechthoekig, piramidevormig vierkant en piramidevormig rechthoekig
  • Materiaal: acrylaat of polycarbonaat
  • Afmetingen: variërende maten van 40 cm tot 200 cm
  • Aantal wanden: enkelwandig, dubbelwandig, driedubbelwandig of vierdubbelwandig
  • Kleur glas: helder, opaal of zonwerend

Heeft u minder geschikte ruimte op het dak? Kies dan voor een daglichtbuis. Met minder dan 35 cm in omvang zorgt dit speciale reflectiesysteem voor ontzettend veel licht in uw slaapkamer.

Isoleer uw lichtkoepel slaapkamer

Een lichtkoepel in de slaapkamer brengt ontzettend veel natuurlijk daglicht in huis. Zo kunt u in de ochtend rustig ontwaken en genieten van uw mooie, stijlvolle slaapkamer. In de zomer kan het behoorlijk warm worden. Zeker de laatste jaren wordt het steeds tropischer in Nederland. Zorg daarom voor een goed geïsoleerde lichtkoepel slaapkamer en voorkom hiermee dat u ’s nachts niet kunt slapen vanwege de warmte.

  • Zorg voor een zonwerend glas. Dit houdt tot wel 25% van de zonnewarmte tegen.
  • Hoe meer wanden hoe betere isolatie. Een driewandige of vierwandige lichtkoepel slaapkamer houdt veel meer warmte buiten het huis dan een enkelwandige.
  • Schaf een zonnedoek aan. Wanneer u makkelijk op het dak kunt komen, dan is een zonnedoek een ideale uitvinding. Op extreem warme dagen kunt u de doek over de lichtkoepel slaapkamer leggen.

Bij de LichtkoepelGigant kunt u niet alleen een lichtkoepel kopen, maar ook een ventilatieraam of lichtkoker.