085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel schuin dak: gratis thuis bezorgd

Een efficiënte manier om meer daglicht naar binnen te laten stromen, is lichtkoepel aanschaffen. Een lichtkoepel zorgt voor extra natuurlijk licht in huis. Maar is het ook mogelijk om op een schuin dak een lichtkoepel te plaatsen? Zeker, de enige voorwaarde is dat het hellende dak in een goede staat moet zijn.

Een lichtkoepel schuin dak is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een zolderkamer. Donkere zolderkamers krijgen dankzij de lichtkoepel op schuin dak weer zeeën van licht. Zo kan er weer naar heerlijk gestudeerd, gewerkt of gehobbyd worden op de zolder. Een lichtkoepel schuin dak monteren kunt u zelf uitvoeren. Heeft u hier gewoon geen zin in of ziet u dat niet zitten? Maak dan gebruik van onze montageservice. Let wel op, wij vervangen alleen een lichtkoepel schuin dak. Wij bewerken niet het dak zelf.

Van alle markten thuis

Extra isolatie? Zonlichtwerend? Vierkant of rond? Bij de Lichtkoepelgigant kunt u de lichtkoepel schuin dak bestellen zoals u wilt. Wat zoal de keuzes zijn?

  • Materiaal: glas, acrylaat polycarbonaat
  • Type: rond, vierkant, rechthoekig
  • Afmetingen: van 30x80cm/40x40cm tot 160x280cm/250x250cm
  • Aantal wanden: van enkelwandig tot zelf vierwandig
  • Kleur glas: helder, opaal of zonwerend glas

Van alle markten thuis, dat betekent ook meerdere mogelijkheden wat betreft extra licht. Van een dakkoepel tot een daglichtbuis. Wij zijn écht van alle markten thuis.

Zo voorkomt u een extra warme zolderkamer

Zolderkamers staan bekend als warme en benauwde ruimtes in de zomer. En dat is logisch, want de zon schijnt van buitenaf fel op het dak. Daarnaast stijgt warme lucht op, wat voor warmteophoping op zolder zorgt.

Hoe zit het dan met een schuin dak lichtkoepel? Om te voorkomen dat het glaswerk extra warmte naar binnen lokt, adviseren wij om voor zonwerend glas te kiezen. Dit laat evenveel daglicht door, maar houdt wel tot 25% warmte tegen. En dat scheelt aanzienlijk. Zorg daarnaast voor raamverduistering. Wanneer het een warme dag beloofd te worden, kunt u de lichtkoepel schuin dak verduisteren om het heetste punt van de dak.

Een andere oplossing voor warmte in huis is een ventilatieraam. Warme, muffe lucht naar buiten en frisse lucht + extra daglicht naar binnen.

Montageservice en meer voordelen

Wij bezorgen gratis de schuin dak lichtkoepel. Kosteloze verzending dus. U kunt ervoor kiezen om zelf de lichtkoepel op het schuine dak te installeren. Of maak gebruik van onze montageservice. Wij vervangen echter alleen lichtkoepels, dus zorg ervoor dat het dak goed voorbewerkt is.