085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel badkamer: gratis thuis bezorgd

Een badkamer met veel lichtinval geeft veel meer een gevoel van ruimte en schoonheid dan een donkere, bedompte badkamer. Niet voor niets kiezen veel mensen voor een lichtkoepel in de badkamer. Het benodigde daglicht stroomt in veelvoud de badkamer binnen. Heerlijk, zeker wanneer je vroeg in de ochtend een douche neemt. Dat is nog eens lekker wakker worden.

Een overvloed aan daglicht is één van de vele voordelen. Maar wist u dat een lichtkoepel badkamer ook de ventilatie bevorderd? Een herkenbaar beeld wellicht: beslagen spiegels en vochtige tegels. Met een ventilerende lichtkoepel badkamer die geopend kan worden, ontstaat er een perfecte ventilatie. Extreem vochtige ruimtes zijn met de badkamer lichtkoepel verleden tijd.

Lichtkoepel badkamer vervangen

Na verloop van tijd wilt u de lichtkoepel voor de badkamer vervangen. Zeker wanneer de lichtkoepel versleten is of niet meer aan de eisen voldoet. Maak gebruik van onze landelijke lichtkoepel-vervangservice. In een mum van tijd vervangen wij op deskundige wijze uw lichtkoepel badkamer.

Waar begint het vervangen van een lichtkoepel badkamer mee? Met het uitkiezen van een nieuwe variant natuurlijk. Wanneer u de lichtkoepel door onze service wilt laten vervangen, is het belangrijk dat u een badkamer lichtkoepel met dezelfde afmeting kiest. Lijkt het u ook ideaal om nu een ventilerende lichtkoepel badkamer aan te schaffen? Weg met de vochtplekken en schimmels. Kies dan voor een ventilerende lichtkoepel badkamer met hetzelfde formaat als de huidige. Een ventilatieraam is zo'n gek idee nog niet voor in de badkamer!

Stel de lichtkoepel badkamer zelf samen

Kies de juiste lichtkoepel badkamer uit en geef uw wensen aan. Wij geven u graag enkele tips bij het uitkiezen van de juiste lichtkoepel badkamer:

  • Kies voor opaal glas: zo behoudt u de privacy terwijl het daglicht vrij naar binnen stroomt
  • Ga voor ventilatie: kies voor een ventilerende lichtkoepel badkamer
  • Kies voor dubbele wanden: zeker in de winter is het belangrijk dat de badkamer niet ongewenst koud aanvoelt. Zorg voor goede isolatie door een dubbelwandige lichtkoepel badkamer aan te schaffen

Zo min mogelijk ruimte gebruiken en zoveel mogelijk extra daglicht ontvangen? Kies dan voor een lichtkoker met een maximale omvang van 35 cm.