085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Hoeveel kost een lichtkoepel?

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan zeer hoogwaardige lichtkoepels. Lichtkoepelgigant hanteert lage prijzen. Voor het complete aanbod van Lichtkoepelgigant betaalt u bij ons dus nooit te veel voor uw daglichtoplossing.

Wat de kosten zijn voor een lichtkoepel hangt af van meerdere factoren. Denk aan het type lichtkoepel, het materiaal en de inmeet- en montagekosten. Natuurlijk kunt u op deze laatste kostenpost besparen door het zelf te doen. Wanneer u door moeder natuur gezegend bent met twee linkerhanden, helpen wij u graag uit de brand. Onze vakmannen voorzien uw dak van een nieuwe lichtkoepel in een fluitje van een cent.

De kosten van een lichtkoepel

Het is lastig om te zeggen wat een lichtkoepel precies kost. De kosten van een lichtkoepel zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Het gaat onder andere om de volgende zaken:

  • De grootte van de lichtkoepel.
  • Het materiaal van de lichtkoepel.
  • Het aantal wanden van de lichtkoepel.
  • De kleur van het glas.
  • De eventuele extra’s van de lichtkoepel, zoals een ventilatieraam.

Laat u een ronde lichtkoepel plaatsen met een diameter van 90 centimeter? Dan bent u logischerwijs meer kwijt dan wanneer u een ronde lichtkoepel met een diameter van 50 centimeter koopt. Ook betaalt u meer voor een polycarbonaat lichtkoepel dan voor een PMMA lichtkoepel. En wilt u een lichtkoepel kopen met vier wanden, voor extra isolatie? Dan bent u ook duurder uit dan een klant die een lichtkoepel met één, twee of drie wanden koopt.

De kosten van uw lichtkoepel berekenen

De gemakkelijkste manier om te berekenen wat uw lichtkoepel van Lichtkoepelgigant kost, is door de perfecte lichtkoepel online samen te stellen. Dit doet u door de volgende stappen te volgen.

  • Bekijk ons ruime aanbod lichtkoepels en kies welke lichtkoepel u aan wil schaffen. Klik op dit product.
  • Geef aan van welk materiaal uw lichtkoepel gemaakt moet worden. U kunt kiezen uit PMMA en polycarbonaat. Let op: wilt u een glazen lichtkoepel aanschaffen? Dan gaat u naar de productcategorie ‘glazen lichtkoepels’ en klikt u hier op uw favoriete product.
  • Geef aan welke afmetingen uw lichtkoepel moet hebben.
  • Kies het aantal wanden dat uw lichtkoepel moet krijgen.
  • Kies de kleur van het glas.

Als u deze stappen doorlopen heeft, heeft u een lichtkoepel op maat samengesteld. U kunt nu direct zien hoeveel deze lichtkoepel kost.

De montageservice van Lichtkoepelgigant

Wilt u uw nieuwe lichtkoepel niet zelf monteren? Dan kunt u gebruik maken van de montageservice van Lichtkoepelgigant. Onze monteurs gaan dan uw lichtkoepel vervangen. Hier betaalt u wel extra kosten voor.

Om gebruik te maken van onze montageservice, betaalt u standaard 95 euro voorrijkosten. Verder rekenen wij 25 euro montagekosten per koepel. Is uw lichtkoepel groter dan 1250 millimeter? Dan betaalt u 65 euro montagekosten.

Goed om te weten: een lichtkoepel die langer of breder is dan 1250 millimeter, kan niet door één man getild worden. Daarom moet u als klant zelf meehelpen deze koepel te tillen. Kunt of wilt u dit niet? Dan wordt er 75 euro extra in rekening gebracht.

De verzendkosten van Lichtkoepelgigant

Bij Lichtkoepelgigant betaalt u nooit verzendkosten. De prijs van uw lichtkoepel is dan ook altijd de prijs die u bij het afrekenen betaalt.