085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Grote lichtkoepel: gratis thuis bezorgd

Donkere ruimtes en sombere woonkamers vindt u maar niks. Hoe meer licht, hoe beter. Daarom is het ook niet heel verrassend dat u nu op zoek bent naar een grote lichtkoepel. De huidige grote lichtkoepel moet vervangen worden of u bent enthousiast gemaakt door familieleden of vrienden met een grote lichtkoepel in huis.

Een grote lichtkoepel in de aanbouw, keuken of woonkamer is een echte sfeerbrenger in huis. Wanneer buren zonder lichtkoepel bij schemering een lampje aanzetten, geniet u extra lang van het natuurlijke licht. En dat dankzij de lichtkoepel met grote afmeting.

Voordelen van extra licht: minder energiekosten!

Extra licht in huis heeft ontzettend veel voordelen. Licht doet iets met de sfeer, met het humeur, maar ook met de portemonnee. Dankzij de grote lichtkoepel komt er extra veel natuurlijk daglicht binnen. Dit betekent een overvloed aan licht. Op sombere, donkere dagen hoeft de sfeerverlichting veel minder snel aan en in de avond kunt u langer genieten van het zonlicht.

Natuurlijk brengt een extra grote lichtkoepel ook extra warmte naar binnen. Gelukkig zijn hier meerdere oplossingen voor. Zo kunt u kiezen voor zonwerend glas of een zonnedoek voor over de grote lichtkoepel. Zonwerend glas laat het daglicht gewoon naar binnen stromen, maar houdt de warmte voor wel 25% tegen. 

Een andere goede oplossing voor minder warmte is bijvoorbeeld een ventilatieraam met zonwerend glas. Deze zijn tot wel 200x200cm te bestellen.

Allerlei formaten: tot wel 250x250cm

Hoe groot is groot? Onze grote lichtkoepels zijn tot wel 250x250cm te bestellen. Daarentegen is ons kleinste formaat 40x40cm, dus bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel kleine als grote lichtkoepels. Zoekt een héél kleine oplossing voor meer licht, dan zijn lichtkokers een perfecte oplossing. Compact én toch veel extra daglicht in huis.

Wat voor vorm van de grote lichtkoepels spreekt u het meest aan? In ons assortiment vindt u verschillende modellen:

  • Grote ronde lichtkoepel
  • Grote vierkante lichtkoepel
  • Grote rechthoekige lichtkoepel
  • Grote piramidevormige lichtkoepel

Montageservice en meer voordelen

Een grote lichtkoepel vervangen kunt u zelf uitvoeren, maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Zeker wanneer u liever niet het dak opklimt met een lichtkoepel van groot formaat.

Onze monteur plaatst de grote lichtkoepel snel en vakkundig. Let wel op: wij vervangen alleen de huidige lichtkoepel, maar bewerken niet het dak of de opstand.

Belangrijk om te weten over de montageservice voor lichtkoepels algemeen:

  • Montageservice voorrijkosten: €95,-
  • Montagekosten per product: €25,-