085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Zijn opstanden geïsoleerd?

Bij ons is het mogelijk om meer licht in uw woning te laten door de aanschaf van een lichtkoepel (met ventilatieopstand), een terrasentree, een ventilatieraam of een daglichtbuis. Met deze daglichtoplossingen zorgt u voor een zonovergoten woning in de zomer en een prettig lichte ruimte tijdens donkere dagen. Zelfs bij bewolking.

Denkt u eens in: meer licht in uw huis, zonder dat u een dief wordt van uw eigen portemonnee. Met onze daglichtoplossingen is kunstlicht overdag een overbodige luxe. Naast dat meer licht uw woning binnenlaat profiteert u ook van andere voordelen bij het plaatsen van een daglichtoplossing, zoals een lichtkoepel.

 • Sterke geluidswering
 • Binnen- en buitenzonwering
 • Hoge isolatie
 • Eenvoudig met een spindel te verdienen
 • Privacy blijft behouden

Bij het vervangen van een lichtkoepel, wordt de lichtkoepel altijd op een opstand gezet. Deze dient al aanwezig te zijn. Er bestaan verschillende opstanden die zorgen voor een nóg betere isolatiewaarde van uw lichtkoepel:

 • PVC opstand
  PVC opstanden worden vaak in twee lagen uitgevoerd om een optimale isolatiewaarde te verkrijgen. De opstanden zijn voor een goede hechting met de dakbedekking voorzien van een buitenkant met profiel.

 • Polyester opstand
  Polyester opstanden bestaan uit een vulling van polyurethaan hardschuim. De buitenkant van deze opstand is ruw afgewerkt voor een optimale hechting met het dak. Of deze nu uit bitumen, kunststof of een rubber dakbedekkingsconstructie bestaat. De buitenzijde is afgewerkt met een topcoating die bestand is tegen verschillende weertypes. Net als een PVC opstand zijn polyester opstanden ook dubbelwandig uitgevoerd voor meer isolatie.

Montageservice

Wanneer u behoefte heeft aan meer daglicht in uw woning doet u er goed aan om een lichtkoepel aan te schaffen. Dat kan bij ons. Wel is het noodzakelijk dat er al een opstand aanwezig is. Wanneer u gebruik maakt van onze montageservice zullen wij uw nieuwe lichtkoepel voor u plaatsen. Meer daglicht in uw woning realiseren wij in een handomdraai.

Bekijk ons brede assortiment lichtkoepels!