085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Hoe anti-inbraak zijn lichtkoepels?

Een lichtkoepel is optimaal genieten. Puur daglicht valt door de lichtkoepel heen de woonkamer, keuken, zolder of serre binnen. Maar ook inbrekers vinden het puur genieten als jouw lichtkoepel niet goed beveiligd is. Binnen een mum van tijd is de slecht beveiligde lichtkoepel van de opstand gehaald en dringen de inbrekers jouw huis binnen. Dit scenario wilt niemand meemaken uiteraard. Zorg er dus voor dat jouw lichtkoepel anti-inbraak is. Zo kan je met een gerust hart genieten van jouw lichtkoepel en geef je inbrekers geen schijn van kans.

Zo wordt een lichtkoepel anti-inbraak

Met een aantal aanpassingen kan je de lichtkoepel al meer inbraakproof maken. Lees hier een aantal manieren waarop jouw lichtkoepel anti-inbraak kan worden:

  • Anti-diefstal kapjes: De standaard lichtkoepels worden gevestigd met schroeven. Hierop worden vervolgens de anti-diefstal kapjes gevestigd. Zo maak je het de inbrekers moeilijker.
  • Meerdere wanden: Hoe meer wanden jouw lichtkoepel heeft, hoe moeilijker het wordt om de lichtkoepel door te zagen of open te breken. 3 wanden of 4 wanden zijn al veel meer inbraakproof dan een enkelwandige lichtkoepel.
  • Anti-inbraakrooster: Dit rooster is op maat te bestellen en houd inbrekers buiten de deur. Let erop dat deze anti-inbraakroosters voorzien moeten zijn van een SKG-keurmerk.
  • Inbraakwerend glas lichtkoepel: Een lichtkoepel met inbraakwerend glas zorgt ervoor dat het glas niet opengebroken kan worden en verminderd de kans op inbraak aanzienlijk.
  • Inbraakwerende lichtkoepel: Inbraakwerende lichtkoepels aanschaffen is de meest effectieve manier om inbrekers te weren. Deze lichtkoepel is voorzien van een anti-inbraak opstand.

Voordelen inbraakwerende lichtkoepel

Of je nu in een rustige buurt woont of in een wijk waar veel woninginbraken worden gepleegd, een anti-inbraak lichtkoepel is altijd aan te raden. Het goede nieuws is dat er anti-inbraak lichtkoepels in alle soorten en maten bestaan. Schaf jouw inbraakwerende lichtkoepel aan bij de Lichtkoepelgigant.

De voordelen van een inbraakwerende lichtkoepel:

  • Inclusief opstand: Wordt altijd inclusief rechte opstand geleverd
  • Extra beveiligd: Voorzien van speciale bevestigingsbeugels
  • Extra stevig: De opstand wordt met stalen profielen verstevigd
  • Sterke wanden: Minimaal 2 slagvaste wanden
  • Politie Keurmerk Veilig Wonen: Weerstandsklasse 2 van NEN 5096