085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Welke maat lichtkoepel heb ik nodig?

Wanneer u een lichtkoepel wil (laten) plaatsen heeft u de juiste maten nodig voor het uitkiezen van uw daglichtoplossing. Met een daglichtoplossing van LichtkoepelGigant bent u verzekerd van een vrije doorgang van daglicht voor een gunstig woonklimaat, energiebesparing, gezondheid en productiviteit.

Functionele en esthetische motieven gebruik lichtkoepel

Er zijn nogal wat verschillende motieven voor het inzetten van meer daglicht in gebouwen en woningen. Naast deze functionele motieven, spelen esthetische motieven ook een rol. Door meer daglicht in de woning toe te laten, komen meubels mooier uit en lijkt de woning lichter en ruimtelijker.

Voordat u van al deze voordelen kunt genieten, is het raadzaam naar de maten te kijken van losse lichtkoepels en dakopstanden om een geschikte daglichtoplossing te vinden voor uw woning. Heeft u al een lichtkoepel en wilt u deze vervangen? Om de maat te bepalen voor uw volgende daglichtoplossing kijkt u naar verschillende gebieden. Om de juiste maat te bepalen, kunt u het meetwerk vanuit binnenuit verrichten. U hoeft dus niet het dak op. Meet de lichtmaat van de lichtkoepel door de binnenzijde van de opstand op te meten. Deze maten zijn altijd afgerond en geven direct de dagmaat weer van de lichtkoepel. Tevens is dit de bestelmaat op de website van LichtkoepelGigant. Voor een lichtkoepel met een dakopstand, kunt u aan de bovenkant de binnenzijde van de dakopstand meten. Deze afgeronde maat is tegelijk ook de bestelmaat op de website.

Waar kunt u uit kiezen?

Heeft u nog geen lichtkoepel? Dan bent u in principe vrij om te kiezen voor allerlei formaten en uitvoeringen van uw daglichtoplossing. U kunt kiezen uit:

  • Original lichtkoepels
  • Economy lichtkoepels
  • Inbraakwerende lichtkoepels

Uw lichtkoepel is in diverse maten verkrijgbaar. Het enige waar u rekening mee dient te houden is of er op uw platte dak genoeg ruimte is voor een lichtkoepel. Vind het formaat lichtkoepel die past bij uw woning.