085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Welke lichtkoepel past bij mij?

Wanneer u ons aanbod bekijkt, kan het zijn dat u zich licht overweldigt voelt. Dit vinden wij niet vreemd. Ons aanbod is immers groot. Bij ons vindt u daklichtoplossingen in allerlei soorten en maten. U heeft de terrasentree, het ventilatieraam en de daglichtbuis in elk geval al afgestreept. Er blijven alleen nog lichtkoepels over. Dat scheelt aanzienlijk. Wij geven u graag raad op het gebied van lichtkoepels.

Diverse uitvoeringen lichtkoepel

Lichtkoepels vindt u bij ons in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Zo is het mogelijk om een glazen lichtkoepel aan te schaffen, maar voeren we ons lichtkoepels ook uit met hoogwaardig kunststof zoals acrylaat en polycarbonaat. Beide stukken slagvaster dan glas. Daarbij is het ook mogelijk om een opale of heldere koepel aan te schaffen. Verder voeren we ons producten uit in:

  • Enkelwandige schalen: Enkelwandige lichtkoepels zijn zeer geschikt voor ruimtes waar het geen vereiste is dat er goed geïsoleerd wordt. Ideale ruimtes hiervoor zijn buitenverblijven, schuurtjes, carports, garages en overkappingen.

  • Dubbelwandige schalen: Deze lichtkoepels bestaan uit twee schalen en zijn geschikt voor ruimtes waar iets meer geïsoleerd mag worden. Denk aan verwarmde ruimtes of sterk geventileerde ruimtes.

  • Driewandige schalen: Heeft u al een goede dakisolatie? Dan is het zonde om in te leveren op een lichtkoepel die dat niet is. Zorg voor een driewandige lichtkoepel voor ruimtes waar isolatie een belangrijke rol speelt. Warme en geluid van buiten wordt met deze koepel beperkt tot het minimum. Zo laat u wel natuurlijk licht binnen in uw slaapkamer- of woonkamer zonder nadelige effecten.

  • Vierwandige schalen: Lichtkoepels met vier wanden hebben het best mogelijke isolatiemateriaal.

Advies op maat

Om meer duidelijkheid te krijgen over welke lichtkoepel het beste is voor uw situatie, kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers. Ook kunt u een bezoek brengen aan een één van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend waar de verschillende lichtkoepels en hun voor- en nadelen uitvoerig besproken kunnen worden. Bij de showroom zult u lichtkoepelexperts tegen het lijf lopen die u door hun professionele achtergrond uitstekend kunnen adviseren. Neem eens een kijkje en doe naast advies ook flink wat inspiratie op!