Wat kost een lichtkoepel plaatsen?

Een donkere ruimte voorzien van buitenlicht is gemakkelijk te realiseren met een lichtkoepel. Op relatief eenvoudige wijze heeft u zo voldoende licht om te studeren, werken of lezen. Daglicht speelt een essentiële rol voor de gezondheid van de mens en heeft een positief effect op humeur en productiviteit.

Wanneer u de luxe heeft om een lichtkoepel te plaatsen, heeft u naast extra licht ook extra ventilatiemogelijkheden. Frisse luchtaanvoer is naast dat het belangrijk is voor u gezondheid, ook goed voor het woonklimaat. Plaatsen van lichtkoepels heeft naast de voordelen voor u gezondheid, ook voordelen voor uw financiële plaatje. Een lichtkoepel levert u energie, maar kost u geen energie. Deze inventieve manier om meer daglicht en frisse lucht in huis te halen, is zijn prijs meer dan waard.

Dubbelwandige lichtkoepels zijn duurzamer

Het plaatsen van een lichtkoepel heeft u zo terugverdiend, maar in eerste instantie moet u wel een uitgave doen. U kunt op uw kosten besparen door te kiezen voor een goedkopere variant lichtkoepel. Zo kunt u besluiten de lichtkoepel te voorzien van een of twee enkele wanden. Echter is het op de langere termijn voordeliger om uw keuze te laten vallen op lichtkoepels met meervoudige wanden. De reden? Het heeft alles te maken met isolatie. Hoe meer wanden, hoe geïsoleerder de ruimte kan zijn.

U heeft de keuze uit verschillende soorten materiaal. De lichtkoepels zijn bovendien ook in verschillende vormen verkrijgbaar; bolvormig vierkant, bolvormig rond, bolvormig rechthoekig, piramidevormig vierkant en piramidevormig rechthoekig. In ons assortiment bieden wij lichtkoepels aan van:

  • Acrylaat (PMMA)
  • Slagvast polycarbonaat
  • Glas

De prijs van een lichtkoepel van Lichtkoepelgigant wordt samengesteld uit verschillende soorten kosten. Natuurlijk wordt het startbedrag bepaald door het soort lichtkoepel dat u bestelt. Wanneer u besluit de montage door ons vakkundige personeel uit te laten voeren, brengen wij landelijke voorrijkosten van €95,- in rekening. Per koepel rekenen wij €25,- montagekosten.