085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Wat zijn de voordelen van lichtkoepels met melkglas?

Een huis kan over nog zoveel ramen beschikken, maar wanneer u huis op het noorden staat, is er van veel daglicht in huis geen sprake. Waar een raam uitzicht geeft, geef een lichtkoepel meer daglicht. Zelfs 30% tot 50 % meer dan een raam met dezelfde oppervlakte als een lichtkoepel. Bij ons kunt u meer daglicht bestellen in de vorm van een lichtkoepel. Zelfs wanneer u de lichtkoepel laat uitvoeren in melkglas.

Diverse daglichtproducten

In ons assortiment vindt u verschillende vormen van daglichtoplossingen. Bekijk de collectie en laat u elke dag energie bezorgen door onze:

  • Lichtkoepels original
  • Inbraakwerende lichtkoepels
  • Ventilatieramen
  • Daglichtbuizen
  • Zonnedoeken

Wij bieden u een omvangrijk assortiment daglichtproducten. Onze lichtkoepels gaan van enkelwandig tot en met vierwandig en zijn uit te voeren in helder of opaal glas. Ook heeft u de keuze uit verschillende vormen lichtkoepels. Denk hierbij aan rond, vierkant, bolvorming, piramidaal en zelfs halfhoog.

Wanneer u gesteld bent op uw privacy kunnen wij ons voorstellen dat u uw polycarbonaat of acrylaat lichtkoepel graag uit wilt laten voeren in melkglas. Dit noemen wij ook wel opaal. Dit soort glas is ideaal voor vertrekken als de badkamer of het kleinste kamertje in huis. Kortweg: de plekken waar uw privacy wenst. Natuurlijk kunt u voor andere ramen kiezen voor een zelfklevende folie om inkijk tegen te gaan, maar dit raden wij af. De levensduur van dit product is namelijk van korte duur. Beter is het om een lichtkoepel uit te voeren in melkglas.

Voordelen lichtkoepel van melkglas

Hoewel men vaak kiest voor lichtkoepels met lichtdoorlatend glas, is voor sommige ruimtes een lichtkoepel met melkglas ideaal. De voordelen van melkglas voor uw lichtkoepel zijn:

  • Melkglas verdeelt het licht zeer gelijkmatig verdeeld en geldt als een echte sfeerverhoger
  • Door zijn neutrale uitstraling zal een lichtkoepel met melkglas de sfeer van de omgeving opnemen en weerspiegelen
  • Ongewenste inzichten in de priv√©-omgeving worden vermeden
  • De substantie om het glas mat te maken zit in het glas en ligt er niet op. U kunt het oppervlak gewoon reinigen zonder dat u bang hoeft te zijn voor inkijk door slijtage

Melkglas is een ideaal type glas en de toepassingen zijn onbeperkt. Zo is melkglas geschikt voor lichtkoepels, maar ook voor binnen- en buitendeuren, salontafels en scheidingswanden.