085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Vierkante lichtkoepel: nu gratis thuis bezorgd

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van lichtkoepels. Wellicht heeft u zelf een lichtkoepel of zijn uw vrienden razend enthousiast over hun huidige vierkante lichtkoepels. Extra licht, beter uitzicht, het laat uw kamer optisch groter lijken en daarnaast staat een vierkante lichtkoepel heel trendy. Zelfs tijdens de sombere dagen met veel bewolking komt er zoveel extra licht binnen. Dat scheelt ook weer in de energiekosten, want een lampje gaat zo veel minder snel aan dan wanneer u geen lichtkoepel vierkant heeft. Het enthousiasme van uw vrienden kunt u vast goed begrijpen wanneer u deze voordelen leest. Om er nog een schepje bovenop te doen: bij de Lichtkoepelgigant kunt u zelf bepalen hoe de vierkante licht koepel eruit komt te zien.

Bepaal zelf het formaat en meer

Bij de Lichtkoepelgigant kunt u eenvoudig een vierkante lichtkoepel bestellen. Het handige is dat u zelf kunt bepalen hoe de lichtkoepel eruit komt te zien. Zo kunt u niet alleen aangeven welk formaat u wilt, maar ook het materiaal, hoeveel lagen de lichtkoepel mag hebben en wel of geen ventilatie opstand.

Welke formaten vierkante lichtkoepels zijn er beschikbaar? Het kleinste formaat vierkante lichtkoepels is 40x40. Het grootste formaat vierkante lichtkoepels is maar liefst 250 cm x 250 cm. Kies de lichtkoepel vierkant die het beste bij u past, de keuze is reuze.

Benieuwd hoe de lichtkoepel plaatsen werkt? Lees onze uitgebreide adviezen of maak gebruik van onze montageservice!

Bent u bang dat een vierkante lichtkoepel extra warmte aantrekt? Ook daar is een oplossing voor. Kies voor zonwerend glas. Zonwerend glas neemt natuurlijk niet alle warmte weg, maar laat tot wel 25% minder warmte toe. Of kies voor een handig ventilatieraam voor op een plat of schuin dak. Deze zijn ook vierkant leverbaar.

Professionele montageservice en meer voordelen

Wilt u de huidige vierkante lichtkoepel laten vervangen? Maak gebruik van onze montageservice. Let wel op, wij bewerken niet het dak.

Belangrijk om te weten over de montageservice:

  • Wij vervangen uw vierkante lichtkoepel, maar bewerken niet het dak
  • Montageservice voorrijkosten: €95,-
  • Montagekosten per product: €25,-

Ook wanneer u een ander soort lichtkoepel of een daglichtbuis zoekt, bent u hier natuurlijk op de juiste plek.