Overkapping met lichtkoepel: aanwinst voor de uw tuin voor de meest scherpe prijs

Haast niet is fijner dan op een zonovergoten dag in de tuin zitten. Maar wat als het plots begint te regenen? Voorkom dat u uw boeltje moet inpakken en naar binnen moet vluchten. Wanneer u een overkapping met lichtkoepel heeft, is vluchten nergens voor nodig. Ontdek hier onze lichtkoepels voor een overkapping.

Een overkapping met lichtkoepel is gemakkelijk realiseerbaar. Bij ons schaft u alvast een lichtkoepel aan. Regelt u de overkapping?

Een overkapping is een echte aanwinst. U kunt namelijk zelfs tijdens de regen beschut en knus onder de overkapping zitten. Maar bedenk wel dat een overkapping zonder lichtkoepel nogal eens zorgt voor minder lichtinval in uw woning. Een manier om dit te voorkomen is door een overkapping met lichtkoepel aan te schaffen. Heeft u al een overkapping, dat volstaat het aanschaffen van één of twee lichtkoepels.

Dubbelwandige lichtkoepel voor overkapping

Heeft u er al over nagedacht hoe u overkapping met lichtkoepel eruit moet zien? Wanneer u onze collectie lichtkoepels bekijkt, ziet u dat er vele mogelijkheden zijn voor een overkapping met luchtkoepel. Wij verkopen lichtkoepels in verschillende vormen, maten en materialen. U kunt zelfs voor een lichtkoepel kiezen die bestaat uit meerdere wanden. Maar wat zijn precies de verschillen tussen lichtkoepels met verschillende wanden. Wij leggen het uit:

  • Overkapping met lichtkoepel met enkele wand: deze lichtkoepels worden gebruikt die niet geïsoleerd hoeven te worden. Deze lichtkoepel kan ideaal zijn voor een overkapping. Vaak zien we dit soort overkappingen terug in tuinhuisjes.
  • Overkapping met lichtkoepel met dubbele wand: een overkapping met een dubbele wand is geschikt voor ruimtes waar isolatie van belang is. Schaf deze koepel aan wanneer u in het bezit bent van een dichte overkapping.
  • Overkapping met lichtkoepel met driedubbele wand: is uw overkapping met lichtkoepel verwarmd? Dat raden wij aan een driewandige lichtkoepel aan.
  • Overkapping met lichtkoepel met vierdubbele wand: deze lichtkoepel is de beste denkbare isolatie voor zowel warmte als geluid.
  • Maak een afweging voor u zelf. Het kan zijn dat u in de toekomst uw open overkapping met lichtkoepel wilt dichtmaken. Anticipeer alvast en schaf direct een dubbelwandige lichtkoepel voor uw overkapping aan.

Materiaal lichtkoepel voor overkapping

Nadat u besloten heeft uit hoeveel schalen uw lichtkoepel bij de overkapping mag bestaan, komt u aan bij de volgende beslissing: het materiaal. Bij ons is het mogelijk een lichtkoepel aan te schaffen in polycarbonaat of acrylaat. Voor beide soorten kunststoffen valt wat te zeggen. Mocht u overkapping met lichtkoepel in de buurt van bomen staan, dan raden wij het materiaal polycarbonaat aan. Dit materiaal is bestand tegen extremere weersinvloeden. Mocht er dan tijdens een storm een forse tak op uw overkapping met lichtkoepel vallen, dan zit u veilig. En bovendien, aan de lichtkoepel zal door het slagvaste materiaal weinig te zien zijn.