Losse onderdelen lichtkoepel bestellen

Verbeter uw woonklimaat en kies voor een lichtkoepel. Meer licht in huis betekent een optisch ruimere kamer, meubels en kleuren die tot hun recht komen en een prettigere woonsfeer. Want naast dat een lichtkoepel zorgt voor een esthetisch fraaiere ruimte, breng het ons ook meer productiviteit en een beter ingestelde biologische klok.

Dat zijn wel heel wat voordelen van een lichtkoepel. De crux zit ‘m in daglicht. Daglicht doet namelijk heel veel goeds voor ons. Wanneer je een lichtkoepel aanschaft, zorgt u ervoor dat uw ruimte baadt in het daglicht. En, extra fijn: terwijl de buren het kunstlicht vroeg in de avond aandoen, geniet u wat langer van het daglicht dat via de lichtkoepel uw woning binnenkomt. Een lichtkoepel vangt namelijk stukken meer licht dan een raam. U merkt het al snel aan uw portemonnee. De lichtkoepel verdient zichzelf heel eenvoudig weer terug.

Onderdelen lichtkoepel

Natuurlijk bent u hier al van op de hoogte wanneer u al in het bezit bent van een lichtkoepel. Is deze oud en versleten, dan is het wellicht tijd om een nieuwe lichtkoepel aan te schaffen. Bij ons kunt u onderdelen bestellen om uw lichtkoepel weer in volle glorie te herstellen. Denk aan de aanschaf van losse onderdelen voor de lichtkoepel als:

 • De lichtkoepel
  De lichtkoepel bestaat uit één of meerdere wanden en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vierkant, rond, piramidevorming, noem maar op. Ook heeft u de keuze om de schalen uit te laten voeren in acrylaat en polycarbonaat. De slagvastheid van de laatste soort is 300x sterker dan glas.
 • Passende opstand
  Elke lichtkoepel heeft een passende opstand nodig. Dit vormt een goede verbinding tussen de koepel en het dak. Wilt u dat de mogelijkheid bestaat om te ventileren. Zorg dan voor een ventilatieopstand. Dan heeft u de mogelijkheid de lichtkoepel te openen om frisse lucht in uw woning te laten.
 • Opbouwschakelaar
  De opbouwschakelaar heeft u nodig voor een elektrische bediening van een lichtkoepel.
 • Slingerstok
  Met een slingerstok heeft u de mogelijkheid om de lichtkoepel met ventilatieopstand handmatig te bedienen. Draai aan de slingerstok en open de opstand heel eenvoudig.
 • Afstandsbediening met ontvanger
  Vanaf uw luie stoel de lichtkoepel openen is iets wat het leven een stuk gemakkelijker maakt. Met de afstandsbediening met ontvanger is de bedient u de elektrospindel van de lichtkoepel.