085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel piramide: gratis bezorging

Meer daglicht, daar wordt menig mens enthousiast van. Terwijl de buurman in het huis verderop al een lampje aan klikt, zit u nog heerlijk op de bank te genieten van de overvloed aan daglicht. Dankzij de lichtkoepel. Wilt u de huidige lichtkoepel vervangen, dan kunt u voor verschillende lichtkoepels kiezen. Bij de Lichtkoepelgigant zijn er ronde, vierkanten , rechthoekige, maar ook piramidevorm lichtkoepels in het assortiment.

Bent u op zoek naar een piramide lichtkoepel, dan kunt u hier uw hart ophalen. Haal meer daglicht in huis met de lichtkoepel piramide. Heeft u speciale wensen, zoals een groot formaat of bepaald soort glas? Ga de opties na in het menu en stijl de lichtkoepel piramide helemaal naar wens.

Met zonwerend glas mogelijk

Een lichtkoepel piramide levert u het belangrijkste voordeel op, namelijk daglicht. Hoe meer zonlicht in huis, hoe energieker u zich – wellicht onbewust – zult voelen. Maar de keerzijde van extra zonlicht is natuurlijk dat het ontzettend warm kan worden in huis.

Komt de lichtkoepel piramide op het zuiden te staan? Dan kan het behoorlijk wat warmte aantrekken. Hoe groter de lichtkoepel, hoe meer licht. Maar ook meer warmte. Hoe kan het warmte probleem bij lichtkoepels opgelost worden?

Kies voor zonwerend glas! Een piramide lichtkoepel kunt u bestellen met speciaal zonwerend glas. Tot wel 25% warmte wordt zo buiten de deur gehouden. Dat scheelt weer een heel aantal zweetdruppels.

Wat ook helpt tegen warmte, een ventilatieraam! Een ventilatieraam zorgt voor extra licht én frisse lucht. 

Montageservice en meer voordelen

Een lichtkoepel piramide kopen bij de Lichtkoepelgigant levert allerlei voordelen op. Zo heeft u een aantal opties om de lichtkoepel piramide helemaal naar wens te bestellen. Heeft u al nagedacht over het aantal wanden? Hoe meer wanden, hoe beter de isolatie. Bij ons kunt u zelfs een vierwandige lichtkoepel piramide bestellen.

Lichtkoepels kopen? Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending
  • Scala aan mogelijkheden
  • Montageservice (tegen een kleine vergoeding)