085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel in de keuken: gratis verzending

In de keuken wordt veel tijd gespendeerd. Lekker kokkerellen of even wat te drinken pakken. Wanneer de keuken de ruimte ervoor heeft, kan er zelfs gegeten worden aan de eettafel in de keuken. Deze belangrijke plek in huis verdient dan ook de nodige natuurlijke lichtinval.

Heeft u wel eens aan een lichtkoepel gedacht? Een lichtkoepel in de keuken zorgt voor extra daglicht. Een zee van licht stroomt door de lichtkoepel keuken naar binnen. Natuurlijk daglicht doet zoveel meer met de mens dan u in het eerste opzicht misschien vermoedt. We voelen ons er actiever door. Enthousiaster. Gelukkiger. En daarnaast is het goed voor de portemonnee. Verlichting blijft veel langer uit dankzij de lichtkoepel keuken.

Zo vindt u de juiste lichtkoepel

De juiste keuken lichtkoepel vinden lijkt misschien een hele klus. De keuzes die er zijn kunnen u nogal overweldigen. Daarom helpen wij u graag op weg met het vinden van de juiste lichtkoepel keuken.

  • Kies de juiste vorm: een lichtkoepel keuken kunt u in verschillende vormen bestellen. Rechthoekig, vierkant en rond.
  • Bepaal het materiaal: heeft u liever een glazen lichtkoepel in de keuken of een van acrylaat of polycarbonaat?
  • Vul de gewenste afmetingen in: wanneer u de ruimte heeft, kunt u ervoor kiezen om een grote lichtkoepel in de keuken te plaatsen. In ons assortiment vindt u verschillende formaten, van een lengte en/of breedte van 30cm tot maar liefst een lengte en/of breedte van 250 cm.
  • Kies het aantal wanden: hoe meer lager, hoe beter de isolatie. U kunt zelf kiezen hoeveel wanden de lichtkoepel krijgt. Kies voor een enkelwandige, dubbelwandige, driewandige of vierwandige lichtkoepel keuken.
  • Bepaal het kleur materiaal: voor zowel glas als kunststof kunt u kiezen uit de opties helder, opaal en zonwerend.

Natuurlijk is een lichtkoepel voor diverse doeleinden geschikt, zoals de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.

Montageservice en meer voordelen

Een keuken met lichtkoepel werpt lichtstralen vol helder daglicht in uw keuken. Geen onnodige verlichting meer, maar gewoon puur licht. Maak gebruik van onze montageservice en laat onze deskundige monteurs uw lichtkoepel keuken vervangen. Let op, wij bewerken niet het dak.

Bent u op zoek naar een andere oplossing dan een lichtkoepel keuken? Zeker in de keuken kan een ventilatieraam een ideale oplossing zijn. De etensluchten gaan naar buiten en frisse lucht + extra daglicht stroomt naar binnen. Of ga voor een daglichtbuis. Met een diameter van 25 cm dé ideale oplossing voor wanneer u niet al te veel wilt verbouwen.