085-2102300
ma - zat: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Lichtkoepel als dakbetreding of vluchtroute

Wellicht heeft u eens door de stad gefietst en merkte u dat uw oog getrokken werd naar een prachtig dakterras. Hoe heerlijk is dat, genietend van de zonsopgang of -ondergang op het dakterras. Tussen de boompjes en plantenbakken, de benen rustend op een mooie L-vormige buitenbank. Dat klinkt bijna als een sprookje. Zo idyllisch. Maar wist u dat dit te realiseren is wanneer u een huis hebt met een plat dak? Een lichtkoepel als dakbetreding is namelijk een prachtige optie. Hetzelfde geldt voor een lichtkoepel als vluchtroute. In geval van brand kunt u veilig de woning ontvluchten. Wel is het handig om van te voren een eventuele vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Even checken of het toegestaan is om de lichtkoepel als dakbetreding of als vluchtroute te laten functioneren.

Lichtkoepel als dakbetreding: zo werkt het

Hoe werkt dat nu precies, een lichtkoepel als dakbetreding? Een lichtkoepel als vluchtroute of dakbetreding biedt vele mogelijkheden. Daarnaast is de lichtkoepel heel makkelijk te openen en zelfs te combineren met een stijlvolle trap naar het dak. Wij hebben de voordelen van een lichtkoepel als dakbetreding of vluchtroute voor u op een rijtje gezet:

  • Ruime doorgang: de lichtkoepel heeft een ruime doorgang. Wij verkopen een dagterrasentree al vanaf 50x100 cm.
  • Veilige raamboomvergrendeling: wanneer u de lichtkoepel opent, dan blijft deze openstaan. U hoeft dus niet bang te zijn voor een dichtklappende lichtkoepel.
  • Puur daglicht: deze lichtkoepel geeft niet alleen toegang tot uw dakterras, maar zorgt ook voor extra licht in huis.
  • Frisse lucht: de ventilatiestand bevordert de stroom van frisse lucht in uw huis.
  • Anti-inbraak: deze lichtkoepel is goed beveiligd en geeft inbrekers geen schijn van kans.

Lichtkoepel met dakterrasentree gratis bezorgd

Heeft u al een dakterrasentree en wilt u uw huidige vervangen? Wij komen graag bij u langs om de lichtkoepel met dakbetreding te monteren. Het installeren van de opstand doen wij niet zelf, wij vervangen wel de huidige lichtkoepel. Maak gebruik van onze voordelen:

  • Gratis thuis bezorgd
  • Inmeetservice
  • Montageservice
  • Hoge kortingen en lage prijzen