085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Kunnen jullie producten in een pannendak geplaatst worden?

Lichtkoepels, ventilatieramen en daglichtbuizen zijn ideaal om het pure daglicht in de woonkamer, keuken, aanbouw of zolderkamer te bevorderen. Normaal gesproken is het zolderkamertje vaak een donker hok, waar zonder licht weinig of niets te zien is. Gelukkig brengt de lichtkoepel straks veel natuurlijk licht in deze ruimte. Hoe fijn is dat! Maar first things first: eerst de lichtkoepel of daglichtbuis plaatsen. Hoe werkt dat eigenlijk als u een pannendak heeft?

Hoe het werkt

Onze producten kunnen geplaatst worden op een pannendak, maar dan is het wel raadzaam om eerst goed vooronderzoek te doen naar deze mogelijkheid. Wij geven u graag advies hierover, dus lees eens rustig de volgende punten door:

  • Professioneel dakdekkingsbedrijf:
    Wij adviseren u allereerst om een professioneel dakdekkingsbedrijf in te huren. Zo weet u zeker dat uw product goed wordt geplaatst en op deze manier worden lekkages voorkomen. Lichtengigant levert en monteert de lichtkoepels en daglichtbuizen, maar wij bewerken niet uw dak zelf.
  • De huidige kwaliteit van uw pannendak:
    Wilt u een lichtkoepel laten plaatsen op een pannendak, dan is het handig om na te gaan of uw pannendak nog in goede staat verkeerd. Hoe is de kwaliteit van het houten onderdak?

Montageservice Lichtkoepelgigant

Nadat uw pannendak helemaal klaar is voor een lichtkoepel, ventilatieraam of een daglichtbuis, is het tijd om het product ook daadwerkelijk te plaatsen. Eindelijk. Bent u erg handig, dan kunt u ervoor kiezen om de lichtkoepel of ventilatieraam zelf te monteren. Wij komen uw bestelde product dan gratis bezorgen!

Of maak gebruik van onze montageservice. Lichtkoepelgigant heeft vakkundig personeel dat uw lichtkoepel perfect monteert. Wel zijn hier de nodige kosten aan verbonden, maar dan weet u wel zeker dat het professioneel geplaatst wordt.

  • Montageservice voorrijkosten: €95,-
  • Montagekosten per product: €25,-