085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Kunnen jullie de lichtkoepel volledig nieuw plaatsen?

Daglicht en frisse lucht onder een plat of hellend dak. Dit is in het kort wat de daglichtoplossingen van Lichtkoepelgigant u kunnen brengen. Bij ons heeft u de keuze uit een groots assortiment daglichtoplossingen. Afhankelijk van uw situatie kiest u de beste lichtkoepel voor uw woning. Welke daglichtoplossing u ook kiest, u zorgt voor het binnenhalen van stukken meer daglicht: bevorderlijk voor uw gezondheid en het leefklimaat van uw woning.

De kunde van Lichtkoepelgigant ligt in het leveren én plaatsen van vervangende lichtkoepels. Heeft u momenteel nog geen uitsparing in uw dak? Zorg dat dat deze hier komt en plaats een opstand. Hierna is het mogelijk een lichtkoepel aan te schaffen uit ons gigantische assortiment.

Heeft u op dit moment al een lichtkoepel en is deze dringend aan vervanging toe? Dan is het soms niet nodig om een gehele lichtkoepel te vervangen. Wanneer de opstand nog in goede conditie is zal deze opstand de basis vormen voor het plaatsen van uw nieuw lichtkoepel. Het maakt daarbij niet uit of de gaten voor de schroeven van de oude lichtkoepel op een andere plek zitten als de nieuwe lichtkoepel. Wij leveren bij uw nieuwe lichtkoepel afdichtingsband. Deze band kunt u gewoon over de oude gaten plaatsen. Ook is het mogelijk om nieuwe gaten in de nieuwe lichtkoepel te boren door de afdichtingsband heen.

Montageservice met voorwaarden

Merkt u dat u niet over de technische vaardigheden geschikt om zelf uw daglichtoplossing te plaatsen? Maak dan gebruik van de vaardigheden van onze monteurs en bestel een montageservice. Wij zorgen dan dat u kunt genieten van uw nieuwe lichtkoepel op een al aanwezige opstand. Voor het plaatsen van een nieuwe koepel stellen wij wel wat voorwaarden aan het dak om de veiligheid van onze monteurs te garanderen tijdens de montage.

  • Het dak dient plat en toegankelijk te zijn
  • Het dak is te bereiken met een ladder van 4 meter hoogte
  • Het dak dient niet rot te zijn
  • Wij voeren geen oude koepels af
  • Zit uw oude lichtkoepel vastgekit? Dan rekenen wij 50 euro per te vervangen koepel extra