085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Wat is de ideale positie voor een dakterrasentree?

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar luxe en wooncomfort. Maar in hoeverre is dit mogelijk wanneer u een bewoner bent van een dichtbevolkte stad zonder tuin en veel daglicht? De laatste jaren zien we steeds vaker dat mensen de oplossing zoeken in het vergroten van de leefomgeving. Hoe? Door het betrekken van het platte dak bij de woning.

Deze mensen doen dat door hun platte dak te transformeren tot een aantrekkelijk terras. Op deze manier kunnen zij een stukje tuin winnen en meer wooncomfort ervaren. Het betrekken van het dak bij de leefomgeving is allang geen uitzondering meer. Wij zien dit steeds vaker. Omdat de markt verandert en de vraag naar een luxe product toeneemt, bieden wij een dakterrasentree aan waardoor u binnen een mum van tijd kunt genieten van een weids uitzicht over de omgeving. Dit dakterrasentree komt in de vorm van een ‘groen’ dak. Een daktoegangskoepel dat u de mogelijkheid biedt om een stukje tuin te ervaren op eigen dak.

Montage

Om een dergelijke glazen dakluik te installeren moet er een doorgang gemaakt worden door het dak. Dit doen wij niet zelf. Het is de bedoeling dat u of een klusjesman een sparing in het dak maken waar ons dakterrasentree in gebouwd gaat worden.

U bent vrij om de positie voor uw nieuwe dakterrasentree te bepalen. Wel raden wij aan om de dakterrasentree boven de bestaande trap te installeren. Dit zorgt ervoor dat u bespaart op kostbare ruimte.