085-2102300
ma - vr: 9:00 - 12:00
     14:00 - 17:00
Telefoon LichtkoepelGigant

Kun je een hor voor een lichtkoepel plaatsen?

Zonlicht, daglicht: bijna alles wat leeft snakt hiernaar. Niet voor niets groeien bomen omhoog, halsreikend naar de zon. En niet voor niets heeft u een lichtkoepel op het dak. Heerlijk vindt u het om daglicht in overvloed te hebben. Niet alleen buiten het huis, maar ook binnen. Dankzij de lichtkoepel kunt u ook op een bewolkte dag genieten van voldoende daglicht in huis. Maar behalve voldoende daglicht, is frisse lucht in huis ook gewenst.

U bent op zoek naar een lichtkoepel met ventilatie of u wilt uw huidige lichtkoepel vervangen voor een lichtkoepel die u open kunt zetten. Al oriënterend vraagt u zich af of een insectenhor voor de lichtkoepel geplaatst kan worden. Want een verkoelende bries is welkom, maar die vervelende insecten niet.

Insectenhor: échte frisse lucht

Om te voorkomen dat insecten en blaadjes ongewenst op bezoek komen, is een hor een ideale uitvinding. Een insectenhor voor een lichtkoepel is inmiddels ook op de huidige markt beschikbaar. Frisse lucht wordt dus échte frisse lucht: zonder meekomende beestjes en pluisjes. Wat voor soort horren zijn er voor lichtkoepels beschikbaar?

  • Plisséhor lichtkoepel: De insectenhor is een ideale hor om aan de lichtkoepel te vestigen. Vaak zit deze hor aan de lichtkoepel zelf gevestigd en aan de opstand. De hor en lichtkoepel zijn dan ook samen te koop. Wanneer u de lichtkoepel opent, komt de plissé hor direct mee.
  • Standaard hor lichtkoepel: een standaard hor kunt u steeds vastklemmen met de daarvoor bestemde klemmen. Dit moet dan wel handmatig gebeuren.

Gratis bezorging en meer voordelen

Bent u op zoek naar een lichtkoepel met ventilatie? Groot gelijk, want voldoende daglicht én frisse lucht in huis is een ideale combinatie. Wij verkopen verschillende soorten lichtkoepels met ventilatie. Bestel uw lichtkoepel bij ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis thuis bezorgd
  • Montageservice
  • Scherpe prijzen
  • Vakkundig advies